Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Zo pas je dé kleur van 2018 toe in jouw interieur

geschreven door Julia
Zo pas je dé kleur van 2018 toe in jouw interieur

Elk jaar kiest het Pantone Color Institute een kleur van het jaar. Vorige week maakten zij bekend dat PANTONE 18-3838 Ultra Violet dé kleur van 2018 is. Achter de kleur schuilt een hele betekenis. Zo wordt onder andere gezegd dat de kleur een dramatische, provocerende en doordachte paarse tint is. Ultra Violet staat voor originaliteit, vindingrijkheid en visionair denken dat de weg naar de toekomst wijst. Het suggereert de mysteries van de kosmos, wat ons te wachten staat en de ontdekkingen die verder gaan dan waar we nu staan.

Vice President van het Pantone Color Institute, Laurie Pressman, zegt over de kleur: "The Pantone Color of the Year has come to mean so much more than ‘what’s trending’ in the world of design; it’s truly a reflection of what’s needed in our world today.”

Bron: designboom

Misschien komt het over als een vrij heftige kleur, maar als je hem op de juiste manier toepast in je interieur staat het erg mooi. Hieronder laten we je zien hoe je deze kleur kunt verwerken in je interieur!

Bron: elledecoration

Bron: Dreus

Bron: deardesigner

Bron bovenstaande afbeeldingen: homeadore

Bron: admagazine

Bron: roomed

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...