Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Zo verwerk je de metallic trend in je interieur

geschreven door Julia
Zo verwerk je de metallic trend in je interieur

De temperaturen zakken en het najaar staat voor de deur. Tijd om onze interieurs weer aan te passen aan het volgende seizoen! Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Vandaag bespreken we de najaarstrend metallic. De komende tijd gaan we steeds meer metallic kleuren spotten in het interieur. Denk aan goud, brons, zilver en koper. Afhankelijk van hoe je deze trend combineert kan 'ie zowel chique als stoer zijn. Wil je metallic verwerken in je interieur? Ik geef je inspiratie!

Accessoires

De meest eenvoudige manier om metallic toe te voegen aan je interieur, is door middel van accessoires. Je kunt zelf bepalen hoeveel items je toevoegt. In de woonkamer kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie metallic kandelaar, spiegel, vaas of fotolijst. In de badkamer, toilet of keuken zou je een metallic kraan kunnen toepassen. En wat dacht je van metallic pannen in de keuken?

metallic trendBron: een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken

metallic trendBron: thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Tegels

Vind je de trend mooi, maar wil je 'm liever niet op een prominente plek toepassen? De badkamer of het toilet is dan een geschikte plek. Metallic tegels zullen deze ruimtes in huis superchique maken. Combineer de tegels met donkere kleuren voor een supersfeervolle ruimte.

metallic trendBron: decor

Meubels

Ben je meer van de grote gebaren? Kijk dan eens voor metallic meubels. Denk aan een mooie salontafel, lamp of kast. Vooral goud is populair, maar wees ook niet bang om andere metallic kleuren te gebruiken. Je kunt eventueel ook verschillende metallic kleuren met elkaar combineren. Tip: metallic staat prachtig bij een donkere muur.

metallic trendBron: ptmd via HomeDeco Binnenkijken

metallic trendBron: ptmd via HomeDeco Binnenkijken

Behang

Ben jij helemaal weg van deze trend? Dan kun je het eventueel wat grootser aanpakken. Wat betreft metallic behang kun je vele kanten op. Denk aan volledig zilver of goud behang, of behang met een patroontje in een metallic kleur. Laat de kleur van het behang subtiel terugkomen in de accessoires et voilà! Hieronder zie je dat de trend heel subtiel terugkomt in het behang.

metallic trendBron: Origin

Zie ook:
-Doe jij al mee met de trend? Combineer velvet met jouw interieur!
-20x trendy ronde vloerkleden
-Trend: stijlvolle ornamenten op een voetje

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...