Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zó wordt de badkamer echt interessant!

Zó wordt de badkamer echt interessant!

De badkamer wordt meestal niet gezien als een bijzondere ruimte. Je hebt een bad, een douche, een toilet en een wastafel zoals iedere andere badkamer. De badkamer is echter een ruimte waarin je je comfortabel moet voelen. Je begint en eindigt de dag in de badkamer. Maar hoe maak je deze ruimte nou écht interessant? Nou... zo!

1. Durf het anders te doen

Een gek patroontje op de tegels, een felle kleur of bijzondere accessoires? Yay! Wanneer je een unieke badkamer wilt, is het eigenlijk gewoon een kwestie van durven. Net even anders dan bij de buren is tenslotte waar we voor gaan, toch?!

Zo maak je de badkamer echt interessant
Bron: Interior Design Pro

2. Voeg planten toe

De badkamer is nou niet de eerste ruimte waaraan je denkt wanneer je het hebt over planten in huis halen. De badkamer is natuurlijk een vochtige ruimte dus je kunt het beste voor tropische planten gaan. Zet bijvoorbeeld een grote plant in de hoek of hang ze voor het raam. Het geeft de badkamer net even die extra touch!

Zo maak je de badkamer echt interessant
Bron: House Chest

3. Gebruik verrassend materiaal

We willen allemaal wel dat 'wauw-effect' wanneer je de badkamer instapt. Dit krijg je door verrassende materialen te gebruiken. In plaats van tegels aan de wand kun je bijvoorbeeld ook met houten planken te werk gaan!

Zo maak je de badkamer echt interessant
Bron: Côté Maison

4. Mooi badtextiel

Een unieke en interessante badkamer zit 'm natuurlijk ook in de details. Besteed net even iets meer aandacht aan het badtextiel. Ga voor lekkere zachte handdoeken die qua kleur ook goed bij elkaar passen. Badtextiel mag best een beetje luxe zijn. Hoe fijn is het als je na een lange dag werken je even kan terugtrekken in jouw eigen privé spa thuis?!

badtextielBron: lascositasdebeacheau.blogspot.com

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...