Zo ziet de nieuwe collectie van IKEA x HAY eruit!

geschreven door mara

Zo ziet de nieuwe collectie van IKEA x HAY eruit!

Voor als je het gemist hebt: IKEA en HAY hebben de handen ineengeslagen en een prachtige collectie tevoorschijn getoverd!

YPPERLIG-collectie
De collectie bestaat uit tijdloze basics die zijn aangepast aan moderne wensen en behoeften. Denk aan minimalistische banken, stoere salontafels en functionele accessoires. Je moet helaas nog wel even wachten: de collectie is vanaf 2017 verkrijgbaar.

Kijk mee naar de collectie:Eetkamer- en loungestoelen
Deze minimalistische stoel is één van de grote favorieten van Rolf Hay. Hij vertelt: "In slechts 30 seconden giet je de vloeibare plastic in de juiste vorm, met als resultaat een mooi vormgegeven, comfortabele en sterke, maar lichte stoel. We vonden hem zelfs zo leuk, dat we een eetkamer- én loungestoel hebben gemaakt".Bank en bed in één
Deze strak vormgegeven bank is meer dan alleen dat: schuim 'm uit en je creëert in een mum van tijd een slaapbank. Handig! Doordat er gebruik gemaakt is van springmatras, zit het zitvlak super zacht. Perfect voor Netflix-avondjes!
De welbekende shopper
De iconische blauwe IKEA-tas heeft een make-over gekregen! Het weefpatroon heeft een update gekregen en er zijn nieuwe kleurtjes geïntroduceerd: groen, donkerrood en geel.
Duurzame eettafel
Een stylish eettafel mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Er is gekozen voor een mooie, moderne look met metalen onderstel en lichtgekleurd asfineerblad.
Praktische accessoires
De collectie bevat daarnaast ook allerlei accessoires. Mette Hay: ”We wilden iets maken met een knap uiterlijk, wat mooi is gemaakt en wat nuttig is. Gewoon goede IKEA producten met een vleugje HAY.” Zo hebben de gave spiegels een onopvallend bakje voor je sleutels.


     
Follow us:
   
BlogSociety