Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Zomertrend: lekker loungen op een daybed

geschreven door Rosa
Zomertrend: lekker loungen op een daybed

Een trend die we deze zomer veelvoudig gaan terugzien is het daybed. We zien deze veel in de tuin, onder een veranda of lekker in een 'kaal' hoekje in huis. De daybeds zijn altijd goed gevuld met kussens, zachte stoffen en veel plaids. Alles om er ultiem op te kunnen loungen. De daybeds stralen iets bohemian, ibiza-achtig en luxe uit.

Je kunt daybeds ook heel gemakkelijk zelf maken. Er zijn verschillende manieren voor. Je kunt bijvoorbeeld pallets op elkaar stapelen hier een fijn, dik matras opleggen en flink losgaan met kussens om een fijne plek te creëren. Span wat doeken over het daybed heen zodat je toch nog een beetje in de schaduw zit en jij kunt hier op je vrije dag heerlijk loungen.

Een nóg simpelere manier om thuis een daybed te maken is door een groot tweepersoonsluchtbed te kopen, hier een groot hoeslaken omheen te doen en zoals hierboven genoemd af te stylen.


Bron: onbekend


Bron: 99 homedecor pictures


Bron: Heather a Wilson


Bron: Urban Outfitters


Bron: vtwonen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...