Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

By-boo Vloerkleed

119 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: By-boo

Merken

Stijl vloerkleed: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


De vintage vibe van By-boo vloerkleden

De stijl van de vloerkleden van By-boo kun je het beste omschrijven als eclectisch. De kleden van By-boo bestaan uit natuurlijke tinten met een prachtige grijzige verwassen waas eroverheen. Wat ervoor zorgt dat de vloerkleden van By-boo een mooie geleefde uitstraling met zich mee dragen. Dit geeft elke ruimte, of het nu gaat over een slaapkamer, woonkamer, of werkplek, een bijzonder eigen karakter! 

Een By-boo vloerkleed 'by' je in huis

Maar waar staat zo'n vloerkleed met een echte vintage vibe nou leuk bij? Ja, dat is een goede vraag. Zeker omdat er een hele hoop antwoorden op te verzinnen zijn! De eclectische By-boo vloerkleden komen op een hele hoop manieren goed tot hun recht. Zo kun je er voor kiezen om een echte eye-catcher van je kleed te maken. Leg het vloerkleed in een ruimte met veel witte muren en een rustige vloer. Laat hem extra goed naar voren komen door je kleed te matchen met andere eclectische items. Of kies juist voor een blend-in effect. Ga voor kleuren op de muren en vloeren die overeenkomen met de tinten in het vloerkleed. Zo creëer je als het ware een oase van rust en balans om je heen. 

De kleden van By-boo kopen op HomeDeco.nl

Op HomeDeco.nl kunnen we begrijpen dat het kiezen van een vloerkleed soms moeilijk kan zijn. Wanneer ben je nu helemaal en precies zeker van je keuze? Om je de rust te geven die je nodig hebt bij je keuze, hebben we ervoor gezorgd dat je gemakkelijk je favoriete vloerkleden kunt opslaan. Plaats een van de By-boo vloerkleden op je verlanglijstje en slaap er gerust nog even over. Wij zorgen ervoor dat hij opgeslagen wordt en je hem gemakkelijk kunt terugvinden!