Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

De Munk Carpets Vloerkleed

889 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: De Munk Carpets
Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Een stukje geschiedenis over De Munk Carpets

Al sinds 1981 importeert De Munk Carpets vloerkleden uit landen als Marokko, Nepal, Pakistan, Portugal en India. Alle vloerkleden van De Munk Carpets zijn handgewoven of handgeknoopt. De kleden hebben allemaal een andere verhouding qua wol en jute. Bij sommige kleden is het 50% en 50%, 80% en 20% maar ze hebben ook kleden die 100% uit wol bestaan. Je kunt dus wel verwachten dat de vloerkleden van De Munk Carpets een zeer goede kwaliteit hebben.  Daarbij wordt ook gelet op goede en eerlijke werkomstandigheden, wat natuurlijk ook erg fijn is om te weten. 

Vloerkleden van De Munk Carpets vergelijken

Bij Homedeco.nl bieden wij verschillende vloerkleden van De Munk Carpets aan. De kleuren van de kleden zijn voornamelijk de wat meer neutrale kleuren, zoals; grijs, beige en bruin. Deze vloerkleden passen dan ook in principe in elke ruimte. Superhandig dus! Daarbij zijn de kleden van De Munk Carpets erg zacht en dus heerlijk voor onder de bank, in de slaapkamer of op de gang. 

Vloerkleed van De Munk Carpets kopen bij Homedeco

Ben je eruit welk vloerkleed je wilt hebben? Heel goed, nu kun je het kleed in je winkelmand stoppen, hierna word je bij de volgende stappen doorverwezen naar de verkoper van dit vloerkleed. Je hebt nu natuurlijk een ontzettend mooi vloerkleed gekocht, dus het is natuurlijk extra leuk als je het kleed ook zo goed mogelijk kunt benutten. Daarom hebben wij hier een blog die je gaat vertellen hoe je elke ruimnte er beter kunt laten uitzien door middel van een kleed.