Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

HKliving Vloerkleed

48 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: HKliving

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


HK Living vloerkleed

HKLiving is een Nederlands merk dat in 2009 haar deuren opende. Met de producten van HK-Living kun je je hele huis decoreren. Denk aan bijvoorbeeld een prachtig vloerkleed van HK Living! Een vloerkleed in huis is namelijk ontzetttend bepalend voor de sfeer in huis. Vaak heb je het gevoel dat een ruimte nog iets mist, dat er te weinig sfeer in jouw interieurstijl zit. Vaak komt dit, doordat er een mooi vloerkleed mist! Een vloerkleed van HKLiving, doet echt wonderen voor je ruimte. 

Scandinavishe HK Living vloerkleden

De stijl van HK Living kan het beste worden omschreven als Scandinavisch in een nieuw jasje. De vloerkleden stralen stuk voor stuk rust uit. Perfect voor in een Scandinavisch interieur dus! Maar, de HKLiving vloerkleden kunnen ook prima gecombineerd worden met iedere andere interieurstijl! Denk eens aan de industriële woonstijl met zo'n gaaf HK Living vloerkleed. Of juist in de minimalistischhe stijl. Welke sfeer jij ook in je interieur toepast, er is altijd ruimte voor een vloerkleed van HKLiving ;-)

Vloerkleed voor jouw budget

Wil je graag een vloerkleed van HKLiving kopen? Maar wil je niet over je budget heen gaan? Geen probleem! Je kunt namelijk op HomeDeco.nl filteren op jouw budget. Geef aan hoeveel jij maximaal kwijt wilt zijn en onze filter zorgt er automatisch voor dat je alleen producten binnen jouw budget vindt! Super handig, zo kun je nooit teveel uitgeven. Ben je op zoek naar meer vloerkleden? Klik hier om alle vloerkleden in ons assortiment te zien!