Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

3 handige manieren om speelgoed op te bergen

geschreven door Julia
3 handige manieren om speelgoed op te bergen

Struikel je steeds over het speelgoed van je kind(eren)? Of oogt het altijd rommelig door al die rondslingerende barbies, legoblokjes en stuiterballen en kan je er maar geen geschikte plek voor vinden? Speelgoed opbergen is niet altijd even eenvoudig. Daarom vertel ik hieronder 3 handige manieren om speelgoed op te bergen.

Trolley

Een trolley is een wat minder voor de hand liggende plek om speelgoed een plek te geven, maar daarom niet minder effectief. Dit item is vooral handig om knutselspullen en andere kleine frutsels in op te bergen. Je kunt ervoor kiezen om de spullen los op de trolley te leggen, of om opbergbakken op de trolley te zetten. Je kunt het zo georganiseerd maken als je zelf wilt.

trolley Bron: chroniclesoffrivolity

Bureau

Heeft je kind een eigen bureautje in de woonkamer? Onder het bureau bevindt zich ruimte die de moeite waard is om te gebruiken! Zet er een ladekastje, een mand of zoals hieronder een stoere, metalen opbergbak onder en je hebt een hele hoop ruimte gecreëerd. Tegenwoordig zijn vouwkratten ook helemaal in en deze zijn superhandig om snel dingen in op te bergen. Jij krijgt er een opgeruimde woonkamer voor terug en je kind een eigen plekje ;-)

bureau voor kind Bron: amsterdamshuisje

Vakkenkast met manden

Heb je een vakkenkast in de woonkamer staan met een aantal lege vakken? Ga dan op zoek naar stijlvolle manden. Hierin kun je een hoop speelgoed opbergen! Wanneer je voor één soort mand kiest, oogt dit heel opgeruimd en het ziet er ook nog eens leuk uit! Natuurlijk hoef je niet de hele kast te vullen met manden, maar kun je ook net als hieronder één rij gebruiken, of de manden om en om in de vakken zetten. Kijk wat het beste bij jouw interieur past.

manden in open kast Bron: Cotemaison

Zie ook:
-Hier moet je op letten bij het inrichten van de kinderkamer
-Van deze babykamer wordt elke moeder jaloers!
-20x budget-items voor in de baby- of kinderkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...