Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

3 manieren om de lege schutting aan te kleden

geschreven door Tess
3 manieren om de lege schutting aan te kleden

Een schutting is niet altijd het mooiste onderdeel van de tuin en toch vergeten we die vaak aan te pakken. Dit terwijl er heel veel opties zijn om de schutting helemaal eigen te maken.

Je kunt natuurlijk beginnen met het schilderen van de schutting in een (gek) kleurtje waar je helemaal vrolijk van wordt. Mocht je hier geen zin of tijd voor hebben, zijn er natuurlijk ook veel makkelijke en snelle manieren te bedenken. We geven je er drie in deze blog. Lees mee!

Spiegeltje, spiegeltje aan de...

Schutting! Heb je een redelijk kleine tuin? Dan is deze decoratie voor jouw schutting perfect. Het is origineel, functioneel én maakt de tuin optisch wat groter. Hang een aantal grote spiegels naast elkaar of maak een soort gallery wall met verschillende kleine spiegels.

schutting-spiegelsBron: Lifebyner via HomeDeco Binnenkijken




 

De leukste wanddecoratie

Alles wat je binnen aan de muur zou hangen, kun je ook gewoon aan de schutting hangen! Oke, misschien niet alles... Het is wel verstandig om te kijken of het materiaal wel bestand is tegen het buitenleven. Ga bijvoorbeeld voor gevlochten wandpanelen, een poster of metalen bordjes met de leukste teksten.

schutting-wanddecoratieBron: Huisnummer19 via HomeDeco Binnenkijken




 

Planken met accessoires

Heb je veel tuinaccessoires, maar eigenlijk niet genoeg oppervlakte om het neer te zetten? Dan kun je ook planken bevestigen aan de schutting. Stal je mooiste accessoires uit, maak een plantenwand en wissel af met verschillende vogelhuisjes voor een speels resultaat!

schutting-wandplankenBron: Chachalolo via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Geef je tuin een upgrade met deze 5 tuinideeën
- Dit zijn de tuintrends van 2022
- Decoratie voor jouw lente tuin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...