Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

3x ideeën voor wanddecoratie uit onze Binnenkijkers

geschreven door Julia
3x ideeën voor wanddecoratie uit onze Binnenkijkers

Er zijn veel verschillende manieren om een lege wand te decoreren. Is jouw wand nog leeg en kan je wel wat voorbeelden gebruiken? In deze blog laat ik je drie ideeën op het gebied van wanddecoratie uit onze Binnenkijkers zien!

Verzameling

Een leuke manier van decoreren die we de laatste tijd vaak zien is een verzameling van verschillende accessoires aan de wand. Vaak worden hierbij posters en/of spiegels gebruikt, maar denk ook aan mooie souvenirs, een wandlampje, tegeltjes etcetera. Eigenlijk kun je vrijwel alles aan de wand hangen. Het is handig om van te voren alle accessoires op de grond te leggen en een compositie te bedenken voordat je alles gaat ophangen. Je kunt eenheid creëren door bijvoorbeeld een kleurenpalet te kiezen.

wanddecoratieBron: Machteld van Ochten via HomeDeco Binnenkijken

wanddecoratieBron: Machteld van Ochten via HomeDeco Binnenkijken

Wandplank

Voeg jij regelmatig nieuwe accessoires toe aan je interieur? Dan kan een wandplank slim zijn als wanddecoratie. Hier kan je namelijk makkelijk accessoires vanaf halen of op neerzetten. Bij de wandplank hieronder is ook de ruimte om de wandplank heen gedecoreerd door middel van een klok en poster. Dit kun je doen als je de wand toch nog te leeg vindt. Hoe leuk is het trouwens dat de wandplank de hoek omgaat?!

wanddecoratieBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

wanddecoratieBron: Fionainterieur via HomeDeco Binnenkijken

Fotobehang

Als je niet van tierelantijntjes houdt maar meer van de grote gebaren bent, is fotobehang wellicht iets voor jou. Hiermee maak je één groot statement en kleed je in één keer die lege wand aan. Je kunt ervoor kiezen om het thema van het fotobehang door te laten lopen in de rest van je interieur. Hieronder is bijvoorbeeld een surfboard neergezet die goed past bij de afbeelding van het strand.

wanddecoratieBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken

wanddecoratieBron: Stylynnterior via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Inspiratie: een wandrek of -plank in de keuken
-Inspiratie: een wandplank boven je bed
-20x de leukste accessoires voor de herfst

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...