Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

3x prachtige kleurcombinaties met roestbruin

3x prachtige kleurcombinaties met roestbruin

In de herfst en winter kiezen veel interieurliefhebbers voor een warm kleurenpalet. Toen ik door de Binnenkijkers scrolde viel één ding mij al snel op: ik zag veel interieurs met roestbruine accenten. Denk aan kussens, vazen en plaids. Roestbruin is perfect voor de herfst en winter. Vind jij dit een mooie kleur, maar weet je niet hoe je deze kunt combineren? Ik laat drie kleurcombinaties zien!

roestbruine accentenBron: Renate67 via HomeDeco Binnenkijken




 

Roestbruin en blauw

Roestbruin combineert prachtig met blauwe tinten. Hiermee creëer je een warm-koud contrast. Roestbruin ligt in de buurt van oranje, en blauw en oranje zijn complementaire kleuren. Hiermee zorg je dus voor een groot contrast. Als je een blauwe wand hebt met roestbruine accessoires ervoor, komen ze extra goed tot hun recht. Of je nou voor zeeblauw of denim-blauw gaat, het kan allemaal!

roestbruine accentenBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken




 

roestbruine accentenBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken




 

Roestbruin en pastel

Een spannende combinatie is roestbruin en pastel. Het verzadigde van de roestbruine kleur tegenover het onverzadigde van het pastel maakt het interessant. Bij het interieur hieronder zie je een pastelgroene muur, maar ook andere pastelkleuren kunnen met deze kleur gecombineerd worden. Denk aan pastelblauw en pastelroze.

roestbruine accentenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Roestbruin en roze

De laatste combinatie die ik bespreek is roestbruin en roze. Het stoere van roestbruin tegenover het lieflijke van roze maakt het een goede combinatie. Je kunt overigens allerlei roze-tinten gebruiken. Dit hoeven niet per se zachte roze-tinten te zijn. Op de tweede foto hieronder zie je bijvoorbeeld een donkerroze tint. Tip: combineer verschillende roestbruine tinten met elkaar. Het interieur hieronder laat zien dat dit heel goed kan!

roestbruine accentenBron: Marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken




 

roestbruine accentenBron: Huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
-In de herfst kun je ook gebruik maken van pasteltinten
-In 4 stappen naar een warm interieur
-20x de leukste kandelaars en waxinelichthouders

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...