Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

4 belangrijke interieur investeringen voor dit najaar

geschreven door Lynn
4 belangrijke interieur investeringen voor dit najaar

We willen deze gedachte eigenlijk nog even voorbij laten gaan. Maar we moeten er toch echt aan gaan geloven dat de zomer bijna voorbij is. Voor sommige is dit misschien een echte domper, maar de herfst kan ook heel leuk zijn. Denk aan de knusse kaarslicht avonden, gezellig op de bank met een dekentje of inslaap vallen terwijl het buiten keihard regent. Voordat we beginnen met nieuwe decoratie gaan we eerst de basis najaar proof maken. Met een paar investeringen krijgen jouw huis en tuin een compleet nieuwe (herfst) look!

1. Kamerplanten

Wanneer de blaadjes weer prachtige herfstkleuren vertonen zoeken wij in huis graag het groen op. Dit is het moment om te investeren in nieuwe kamerplanten! Ga een rondje door het huis en kijk even hoe de planten erbij staan. Is er nog hoop of is die plant in de slaapkamer echt wel aan vervanging toe? Tip: een luchtzuiverende plant zal het erg goed doen in de slaap- of werkkamer.

grote-kamerplant-woonkamerBron: Kelly_olman via HomeDeco Binnenkijken




 

2. Beschermhoezen voor in de tuin

Misschien heb je deze zomer jouw vakantiegeld wel besteedt aan een gloednieuwe tuinset? Na een zomer lekker loungen in de tuin wil je jouw geliefde tuinmeubelen natuurlijk goed opbergen. Investeer daarom in goede beschermhoezen. Zo zijn jouw tuinmeubelen bestand tegen het natte Nederlandse weer dat in het najaar tevoorschijn komt, en kun je er zo lang mogelijk van genieten.

veranda-herfst-houthaardBron: Pauwliving via HomeDeco Binnenkijken




 

3. Gezellige lampen

Het zal over een paar weken alweer snel donker en laat licht worden. Dit is de kans om te investeren in nieuwe (hang)lampen. Maak van tevoren een lichtplan en bekijk op welke plekken het fijn is om meer lampen te hebben. Zo wil je boven de eettafel misschien wat feller licht terwijl je in de woonkamer eerder gaat voor warm sfeerlicht.

eetkamer-lampen-setBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken




 

4. Warm dekbed

De slaapkamer is in deze seizoenswisseling ook aan een make-over toe. Allereerst kan de klamboe waar je altijd in verstrikt raakt, weer lekker de berging in. Daarnaast vervangen we het zomerdekbed voor een winterdekbed. De temperatuur kan in de nacht alweer flink gaan dalen. Daarom is deze investering perfect voor alle koukleumen onder ons. Was alles eerst grondig zodat je fris het seizoen in gaat!

slaapkamer-donker-modernBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 5 leuke ideeën voor de extra kamer in huis
- Binnenkijken bij levensgenieter Judith
- Huiswerkplek: de beste tienerbureaus en stoelen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...