Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

Huiswerkplek: de beste tienerbureaus en stoelen

geschreven door Lynn
Huiswerkplek: de beste tienerbureaus en stoelen

Naast chillen, gamen, viben en veel slapen heeft een tiener ook een rustige plek om huiswerk te maken nodig. Want wanneer dit aan de keukentafel gebeurt merk je al snel veel afleiding bij de pubers. Naast huiswerk kan je het bureau ook gebruiken als make-up hoek, gamen en voor andere bezigheden zoals tekenen. De zomervakantie is de perfecte tijd om de tienerkamer een make-over te geven voor een fijn prijsje. Zo is jouw tiener helemaal klaar voor het nieuwe school jaar!

Multifunctioneel bureau

Passen, meten, verschuiven en daarna het hele riedeltje weer opnieuw. In een kleine tienerkamer moet je slim indelen. Daarom past een multifunctioneel bureau perfect in een kleinere kamer. Een inklapbaar bureau is prachtig om accessoires op te zetten, en handig uitklapbaar om huiswerk te maken. Maakt jouw puber veel troep? Kijk dan eens naar een bureau met veel opbergruimte. Zo heb je zelfs exemplaren met kast en bureau in 1. Nu berg je slim op!

opklapbaar-wandbureauBron: Kelly_olman via HomeDeco Binnenkijken




 

Genoeg ruimte voor weinig geld

Veel ruimte is erg handig wanneer je huiswerk aan het maken bent. Dit heb je misschien zelf wel ondervonden tijdens het thuiswerken. Waar wij vaak alleen een computer gebruiken, hebben onze kids talloze boeken en schriften die ze vaak tegelijk nodig hebben. Daarom is een groot tafelblad erg fijn wanneer dit kan. En een goed, stevig bureau hoeft zeker niet duur te zijn.

jongens-tienerkamer-bureauBron: Wendy_studiozinnig via HomeDeco Binnenkijken




 

Tienerstoelen

Wanneer je “uren” aan het zwoegen bent op je huiswerk is een goede stoel een must. Dit is namelijk erg belangrijk voor de juiste zithouding, maar daarnaast word je er ook blijer en productiever van. Dit is helemaal van belang bij tieners die vaak krom gaan zitten. Investeer daarom in een kwalitatief goede bureaustoel. Deze kan helemaal in de stijl van de nieuwe kamer passen met een leuke kleur.

bureaustoel-witBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken




 

Bureaulamp

Een goede bureaulamp draagt ook bij aan een goede zithouding. Want wat doe je als je iets niet goed kan lezen? Juist, je brengt je ogen dichterbij en gaat daardoor helemaal krom zitten. Naast dat een lamp erg fijn werkt op een bureau, ziet het er ook nog eens leuk uit! Ga voor een ledlamp als je wat energie wilt besparen!

bureaulamp-okergroenBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken


Table Lamp Husk
Leitmotiv


 

Zie ook:
- Tienerkamer waar je dochter blij van wordt
- Creëer de ultieme tienerkamer (inclusief chillspot!)
- 7x leuke ideeën voor een tienerkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...