Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

Creëer de ultieme tienerkamer (inclusief chillspot!)

geschreven door Marie-Louise
Creëer de ultieme tienerkamer (inclusief chillspot!)

September is weer aangebroken en dat kan maar één ding voor je kroost betekenen: back to school! Dikke kans dat hij of zij daar wat minder blij mee is dan jij (want: meer rust voor jou) en dan scoor je nergens méér punten mee dan hem of haar op te vrolijken met een mooie nieuw gestylde tienerkamer! Het creëren van een tienerkamer waar zowel jij, als je kind blij van wordt heeft echter best wat voeten in de aarde. Hij moet natuurlijk zowel stoer, als functioneel zijn en ook het oog van de interieurliefhebber wil wat ;-). Goed overleggen met elkaar is daarom key! Met onze tips creëer jij de ultieme tienerkamer inclusief chillspot binnen no time.

tienerkamer meidenkamer bed tips rozeBron: jodi via HomeDeco Binnenkijken

De ultieme chillspot

Door een fijne chillspot voor je tiener te maken scoor je geheid punten bij hem of haar én natuurlijk de vrienden die over de vloer komen! Je kunt dit natuurlijk zo groots aanpakken als jij zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan een chille bank, een relaxte hangstoel- of bank of een chilltent voor wat meer privacy. Of houd het simpel en leg een knus vloerkleed met gezellige kussens neer.

zitzak tienerkamer ultieme chillspotBron: Beliani

Een fijne huiswerkplek

Het leven van een tiener gaat natuurlijk niet alleen over rozengeur en maneschijn, er moet immers ook hard gewerkt worden! Huiswerk maken is appeltje eitje wanneer de basis goed gelegd is. En dit begint met een stevig bureau, een comfortabele (en ergonomische!) bureaustoel en natuurlijk stylish bureauaccessoires. Zorg ook voor genoeg opbergruimte, dit houdt niet alleen de boel, maar ook de concentratie van je kind spic en span. Gouden pennenbakjes, stoere memoborden en strakke brievenbakjes verrichten wonderen bij een huiswerkplek.

huiswerkplek tierkamer bureau jongenskamerBron: sansdoute_interieur via HomeDeco Binnenkijken

Wegdromen in een volwassen bed

Hoe hard jij ook je best hebt gedaan op de chillspot, er bestaat een grote kans dat je tiener alsnog geregeld neerploft op bed. Het is natuurlijk alles behalve cool om met je vrienden in een eenspersoonsbed muziek te luisteren. Tijd voor een upgrade dus! Gaan jullie voor een multifunctionele bedbank, twijfelaar, tweepersoonsbed of voor een trendy bed gemaakt van pallets?

meidenkamer bed tienerkamer Bron: marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Onmisbare accessoires

Een tienerkamer kent een standaard aantal accessoires welke onmisbaar zijn. Dit hangt natuurlijk sterk af of je met een jongens- of meisjeskamer (of gewoon lekker neutrale kamer) bezig bent. In beide gevallen staat tijdens deze levensfase experimenteren met outfits centraal en daarom is een grote spiegel onmisbaar. Daarnaast doet een kledingrek, waar alle schoenen, nieuwe kledingitems en accessoires goed tot zijn recht komen, het altijd goed. Als kers op de taart top je de kamer af met gezellige accessoires zoals knusse kussens en stylish posters in mooie lijsten.

accessoires tienerkamer bureau lijsten postersBron: jet via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 20x de mooiste en comfortabele zitzakken voor binnen
- 4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter
- Van kinderkamer naar stoere tienerkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...