Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

geschreven door Yentl
4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

Er komt een dag dat je dochter uit haar oude kamertje groeit. Ze begint een groter bed nodig te hebben en dat behangetje dat er al 7 jaar op zit is past ook niet meer helemaal bij haar smaak en de trends van nu. Wat kun je het beste doen zodat de kamer weer een tijdje mee kan? Hieronder geef ik je tips en voorbeelden voor een echte grote meiden slaapkamer. Lees snel verder!

Tweepersoonsbed

Wanneer je dochter niet meer in haar kinderbed past kun je wellicht meteen, met kijk op de toekomst, een groter bed aanschaffen. Mocht je dochter eens een keer willen logeren met een vriendinnetje scheelt het ook een hoop gesleep met matrassen ;).

neutrale kamer met tweepersoonsbedBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Hou het rustig

Door het gebruik van neutrale tinten gaat een kamer heel lang mee. Maar wat nou als jouw dochter momenteel alles in het roze wil? Geen probleem! Accessoires zijn gelukkig makkelijk vervangbaar. Kies er bijvoorbeeld voor om je dochter zelf kussens, dekbedovertrek, fotolijstjes en andere accessoires in haar lievelingskleur uit te zoeken. Vind ze die kleur over 2 jaar niet meer leuk? Dan vervang je deze spulletjes gewoon weer eens. Zo hoef je niet om de zoveel tijd de muren te behangen of een andere kleur te geven om de kamer naar haar zin te laten zijn.

Witte muren met roze themaBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken

Zorg voor een bureautje

Je dochter zal steeds meer aan school moeten gaan doen en dan is het erg fijn om een rustig werkplekje te hebben. Daarnaast is een bureau ook de ultieme plek om lekker te knutselen of te tutten met vriendinnen!

gezellig bureau in hoekje van de kamerBron: Bijkimenmilanthuis via HomeDeco Binnenkijken

Hang spiegeltjes op

Dit staat niet alleen heel erg leuk, maar laat de ruimte ook optisch groter lijken. Daarnaast reflecteren spiegels het licht, waardoor de kamer lichter en dus ruimtelijker oogt

spiegeltjes wand in slaapkamerBron: Een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-7x leuke ideeën voor een tienerkamer
-Zo benut je de ruimte in je kleine slaapkamer optimaal
-De 8 leukste slaapkamers voor tieners

 
 
Woonkamer

Zo vul je die kale muur eens op een andere manier

geschreven door Marie-Louise
Zo vul je die kale muur eens op een andere manier

Heb jij een lege muur over en vind je deze kaal en ongezellig ogen? Het kan best een uitdaging zijn om deze leegte op een sfeervolle manier te vullen. Wil je wat creatievers dan een wandplank gevuld met vaasjes, droogbloemen of vakantiefoto's? In deze blog geven wij inspiratie voor accessoires di...

meer...