Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

4 manieren om die onhandige hoek in huis in te richten

geschreven door Julia
4 manieren om die onhandige hoek in huis in te richten

Soms heb je van die hoeken in huis waarbij je gewoon niet weet wat je ermee aanmoet. Hoeken die bijvoorbeeld gecreëerd worden door een schuin plafond of een schuine wand. Heb jij thuis ook zo'n hoek? Hieronder vertel ik je vier manieren om die onhandige hoek in huis in te richten.

Fauteuil

De eerste manier om die onhandige hoek in te richten is door middel van een fauteuil. Of dit kan, is natuurlijk wel afhankelijk van of de hoek ruim genoeg is en ook hoog genoeg. Maar als dit het geval is, kun je een heel fijn hoekje creëren. Zet er een vloerlamp bij en je hebt een leeshoekje gecreëerd! Als je ruimte overhebt, kun je er zelfs nog een bijzettafel bij zetten.

fauteuil in hoek Bron: apartmenttherapy

Bureau

Een onhandige hoek die veel voorkomt is die onder een trap. Doordat de trap schuin afloopt, blijf je zitten met een rare ruimte waar je niet veel kanten mee op kunt. Je kunt er bijvoorbeeld geen hoge kast kwijt. Een goede invulling voor deze ruimte is een bureau. Omdat je laag zit, is dit perfect onder de schuine trap. Een andere optie is een dressoir.

bureau onder trap Bron: apartmenttherapy

Opbergruimte

Deze optie is heel functioneel. Soms past er in zo´n onhandig hoekje nog net een kastje, of een opbergdoos of mand. Je slaat twee vliegen in een klap want je hoek is eindelijk gevuld, en je hebt meer opbergruimte! Let er wel op dat het geen rommelhoek wordt.

opbergmand in hoek Bron: designatedspacedesign

Statement vaas

Gaat het om een erg kleine hoek? Dan is een statement vaas wellicht een goede optie. Zet er mooie bloemen in en je fleurt die lege hoek helemaal op! Maak je met jouw vaas geen statement? Geen probleem. Zet er gewoon prachtige, opvallende bloemen in.

vaas met bloesem Bron: annefleurs

Zie ook:
-Hierdoor oogt jouw slaapkamer altijd slordig
-Herkenbare situaties als je klein woont
-Dit zijn de populairste decoratietrends van het moment

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...