Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

4x waarom je een buitenvloerkleed wilt

geschreven door Lynn
4x waarom je een buitenvloerkleed wilt

Een vloerkleed in de tuin kan je stukje buiten laten voelen als binnen; gezellig, huiselijk en één geheel. Tegenwoordig zijn er speciale vloerkleden die geschikt zijn voor buiten. Zo hoef jij je niet druk te maken als je kleed nog buiten ligt in de regen. Kies een buitenvloerkleed met een leuk patroontje voor een bohemian vibe of ga voor stoer en industrieel. Voor elke tuinstijl en grootte is er wel wat wils. Ben jij al razend enthousiast geworden? Kijk dan snel verder en shop jouw favoriete tuinvloerkleed!

Groot en klein

In ons interieur is het belangrijk om erop te letten hoe groot een vloerkleed is. Want een te klein vloerkleed kan de ruimte al snel te min doen. In de tuin gaat dit net even anders. Als je een tuin met veel wanden of schuttingen hebt, kun je dezelfde regel als voor binnen aanhouden. Staan je meubels tegen een wand? Kies dan voor een kleiner vloerkleed dat je voor de meubels neerlegt. Wanneer je meer ruimte hebt, kun je gaan spelen met grotere vloerkleden.

tuinkleed-kleurrijk-dakterrasBron: Stijlt via HomeDeco Binnenkijken




 

Combineren

Ben je al verschillende parels tegengekomen en kun je niet kiezen? Combineer dan meerdere vloerkleden in de tuin! Je kunt een klein vloerkleed laten overlappen met een grote. Maar het is ook leuk om verschillende hoeken te creëren. De buitenvloerkleden zorgen ervoor dat de hoeken van elkaar gescheiden worden.

vloerkleden-combineert-bohemienBron: Wonen_en_meer_bij_veer via HomeDeco Binnenkijken




 

Verzorging

Ondanks dat je tuinkleed goed tegen regenwater kan, vindt hij het nog wel fijn om schoongemaakt te worden. Pak de stofzuiger of natte doek, en maak eens in de zoveel tijd je tapijt goed schoon. De stofzuiger zorgt ervoor dat het vuil niet naar onder zakt. Is je buitenkleed helemaal doorweekt? Hang hem wanneer de zon schijnt even te drogen. Op deze manier kun je jaren genieten van jouw tuinvloerkleed.

industriele-tuin-vloerkleedBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Comfort

Naast dat een buitenvloerkleed je tuin erg mooi maakt, zorgt hij ook nog eens voor comfort. Het kleed is voor de kids een heerlijke zachte plek om op te spelen. Ben je aan het zonnen op de bank en kom je net niet bij je drankje? Een tuinkleed geeft jou geen koude voeten. Een tuinvloerkleed maakt de tuin trendy en cozy!

balkon-tuin-vloerkledenBron: Linda403 via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Dit zijn dé tuintrends van 2022
- Dit zegt de keuze voor een vloerkleed over jouw persoonlijkheid
- 4x wat je met een vloerkleed kunt doen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...