Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
5 manieren om een lege muur te decoreren

geschreven door julia_

5 manieren om een lege muur te decoreren

Lege muren. Je kunt er allerlei kanten mee op, het is net een leeg canvas. Maar heb je ondanks de mogelijkheden geen idee wat je ermee aanmoet? Dan heb ik een aantal ideeën voor je waarmee je deze muren een make-over kunt geven!

1. Bordjes
Als je houdt van creatieve decoratie dan is dit misschien iets voor jou; bordjes aan de muur. Je kunt borden ophangen die je al in huis hebt, of de rommelmarkt afstruinen naar leuke exemplaren. Ga voor een thema of voor een mooi kleurenpalet en hang er een aantal bij elkaar. Er zijn speciale dingen die je aan de borden kunt bevestigen waarmee je ze ophangt.

Bron: linaostling

2. Behang
Een prima oplossing om lege muren te vullen is door deze te behangen. Ga niet voor een effen behang, want dan blijft het leeg aanvoelen. Ga liever voor een print. Zeker met een grote print voelt de muur 'aangekleed' aan.

Bron: tapetshow

3. Fotolijsten
Hiermee kun je echt een persoonlijke touch aan je interieur geven. Hang een aantal fotolijsten bij elkaar van verschillende groottes met foto's die je aanspreken. Heb je geen geschikte foto's? Dan kun je ook voor een mooie quote, print of tekening gaan.

Bron: le-chien-a-taches

4. Wandrek
Wandrekken zelf hebben meestal niet zoveel 'body' maar die creëer je met leuke accessoires. Dingen als vaasjes en plantjes staan altijd leuk.

Bron: woood

5. Wereldkaart
Deze laatste vorm van decoratie zie je tegenwoordig erg veel. Niet zo gek, want het staat supergaaf zo'n wereldkaart. Het kleedt je lege muur aan en kan een echte eyecatcher zijn.

Bron: jellinadetmar