Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
5 manieren om het toilet te pimpen

geschreven door demi4

5 manieren om het toilet te pimpen

Het toilet kan een vergeten kamertje worden in het interieur, maar waarom? Ook het toilet kan je leuk inrichten! In deze blog laat ik je vijf manieren zien hoe jij je toilet kan pimpen. Laat je inspireren en kies welke manier het beste bij jou en je interieur past!

toilet klein letterbord
Bron: inflo.us

Grappige tekst op letterbord
Een beetje humor in de wc kan geen kwaad! Door middel van een letterbord, of een leuke tekst in te lijsten kun je makkelijk het toilet op leuken. Een ander grappig voorbeeld als tekst kan bijvoorbeeld zijn: 'je moet je billen beter afvegen want er zit nog cactussen!'

toilet klein zwart
Bron: Home Design

Gouden schalen aan de muur
Simpel, maar zo stylish! Een paar gouden details toevoegen aan het toilet kan de ruimte meteen op pimpen. Je kan ook natuurlijk ook voor zilver of rose gaan, als je geen liefhebber bent van goud!

toilet klein wit
Bron: Show Home

Planten!
Planten in de vorm van een print of echte planten, het kan allebei! Door planten toe te voegen geef je het toilet letterlijk wat meer leven! Zorg er wel voor dat je planten uitkiest die geen zonlicht nodig hebben.

toilet klein wit
Bron: Show Home

Eyecatching tegels!
Door luxe tegels te plaatsen in de wc, hoef je weinig decoratie toe te voegen om de ruimte mooi te maken. Net als de foto hierboven, kun je bijvoorbeeld zwarte tegels op de grond combineren met robuuste witte tegels op de muren. We love it!

toilet klein zwart
Bron: Amsterdamshuisje

Zwarte details
Een van onze Binnenkijkers, Amsterdamshuisje, heeft door zwart matte details toe te voegen in het toilet, heel simpel de ruimte opgepimpt! Het zwarte toiletpapier doet het hem!

Zie ook:

5 super simpele manieren om je hal te pimpen

7 kleine badkamerstyling-foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt

Verticale tegels in de badkamer op vijf manieren