Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

5 oplossingen voor als je interieur iets 'mist'

geschreven door Mara
5 oplossingen voor als je interieur iets 'mist'

Ken je dat gevoel, dat je interieur iets 'mist'? Je hebt een super leuke bank, een mooie eettafel en prachtige eetkamerstoelen - het is eigenlijk helemaal zorgvuldig gestyled. En toch is het nog niet helemaal zoals je wilt. Er ontbreekt iets, maar wat dan? In dit artikel geef ik je 5 oplossingen voor als je interieur iets 'mist'!

interieur iets mistFoto: jeannettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

Planten

Een kamer kan prachtig gestyled zijn, en toch een beetje levenloos aanvoelen. Dé oplossing: kamerplanten! Planten maken je interieur levendig en fris. Ga voor één grote statementplant en zet 'm in een mooie mand, of ga juist voor meerdere kleine planten in terracotta-potten. Allebei leuk!

Klik hier om alle kamerplanten te bekijken!

interieur iets mistFoto: homebyloes via HomeDeco Binnenkijken

Iets geks

Ja, dat klinkt een beetje raar, maar soms is je interieur nou eenmaal té perfect gestyled. Heel knap natuurlijk, maar daardoor is het wel een beetje saai. Een gek, of kitcherig item kan in zo'n interieur juist heel erg gaaf staan en kan de boel een beetje opschudden. Denk aan een heel gekke, kleurrijke vaas op de eettafel of een plaid in opvallende print.

interieur iets mistFoto: manon0903 via HomeDeco Binnenkijken

Sierkussens op de bank

Je maakt de zithoek gezelliger, levendiger en knusser door je bank aan te kleden met verschillende sierkussens. Zo ga je van een standaard zithoek met grijze bank, naar een zithoek die écht van jou is, met een persoonlijke touch.

Klik hier om alle sierkussens te bekijken!

interieur iets mistFoto: dominique_reincke80 via HomeDeco Binnenkijken

Wanddecoratie

Wanddecoratie: dat kan soms knap lastig zijn. Want wat moet je nu met die lege muur doen? Je maakt je interieur levendig en 'af' door mooie wanddecoratie op te hangen. En eigenlijk is dat heel simpel, want het maakt helemaal niet uit wát je ophangt: een foto van je familie geeft het een persoonlijke touch, een prachtig schilderij geeft het een artistieke look en een fluffy wandkleed maakt je interieur warmer. De keuze is aan jou!

Klik hier om alle wanddecoratie te bekijken!

interieur iets mistFoto: inhuis_bij__linn88 via HomeDeco Binnenkijken

Een vloerkleed

En dan de laatste manier om je interieur 'af' te maken: een vloerkleed! Heel eenvoudig, maar met groots effect. Ook daarin kun je je onderscheiden van een 'standaard' interieur en kun je lekker je eigen touch eraan geven. Ga je voor klassiek rechthoekig of voor speels rond?

Klik hier om alle vloerkleden te bekijken!

Zie ook:
- 24x de allerleukste groene sierkussens
- Budget shopping: toffe banken onder €1000
- Met deze tips kies je de juiste verlichting

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...