Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

5 originele manieren om je muurdecoratie op te hangen

geschreven door Tess
5 originele manieren om je muurdecoratie op te hangen

Heb jij veel muurdecoratie maar weet je niet hoe je dit leuk kunt ophangen? Of ben je ondertussen wel klaar met de decoratie die je al lang hebt en wil je een keer wat anders? Dan is deze blog iets voor jou! Je hoeft niet per se nieuwe decoratie te kopen, je kunt namelijk ook wat doen aan de positie of manier van ophangen. Hieronder geven wij je wat inspiratie over hoe je je muurdecoratie op een originele manier kunt ophangen!

Messy wandrek

Je muurdecoratie hoeft niet meer netjes en perfect op een rijtje te hangen. Imperfectie is juist leuk, maak er een gezellig rommeltje van! Je kunt bijvoorbeeld een cover van een tijdschrift die je heel tof vind ophangen of accessoires, zoals een zonnebril of een ketting. Je kunt je rekje zelfs nog versieren met wat lintjes of een slinger. Gebruik verschillende materialen en pimp je wandrek tot een echte eyecatcher in je interieur!

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: Myparadissi

Gebruik kledinghangers

Ook een hele leuke en creatieve manier om je wanddecoratie op te hangen is aan een kledinghanger. Het is erg origineel en uniek. Je kunt het beste een rokhanger gebruiken. Deze is het handigst omdat je bij deze hanger je wanddecoratie aan de knijpertjes kunt hangen. Je kunt ook normale kledinghangers gebruiken, dan kun je de decoratie er met wasknijper aanhangen of je kunt er bijvoorbeeld een tijdschrift tussen hangen. Het kost niks en het ziet er ook nog eens superleuk uit. Win-winsituatie dus!

foro's-aan-kledinghangers Bron: Wunderweib

Om het hoekje

Heb jij een muur met een hoekje wat uitsteekt? Gebruik hem! Ga met je wanddecoratie mee het hoekje om. Op deze manier benut je dat stukje muur toch nog en het ziet er heel tof uit!

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: Inside Out

Maak het persoonlijk

Maak je wanddecoratie nog huiselijker door er een persoonlijk tintje aan te geven. Hang bijvoorbeeld familiefoto's op of dingen die je van een mooie reis hebt meegenomen, zoals mooie schelpen, zelfgemaakte foto's van de natuur of andere souvenirs.

familiefoto-boven-bed Bron: Design-milk.com

Combineer tekst met foto's

Wat ook heel goed werkt is het combineren van tekst met foto's. Dit geeft net een wat speelsere uitstraling. Hang je favo quote op in een lijstje of creëer tekst door middel van een letterbord. Je kunt de tekst heel stoer maken maar natuurlijk ook wat sierlijker door middel van een lettertype. Het is dus leuk om hiermee te spelen en te kijken wat het best bij jouw interieur past.

wanddecoratie-lijstjes-en-tekst Bron: Home & Fabulous

Zie ook:
20x diner dessertborden voor een feestelijk diner
DIY Kerst in een klein huis
Zo maak je een knus plekje bij de open haard

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...