Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 perfecte items om je vensterbank mee te stylen

geschreven door Julia
5 perfecte items om je vensterbank mee te stylen

Is jouw vensterbank leeg of juist vol met prularia? Dat is zonde! Je kunt dit plekje in huis namelijk heel leuk stylen. Vaak is het zo dat je accessoires zelfs meer opvallen op de vensterbank omdat het een lichte plek is en je elke keer als je uit het raam kijkt, je de spullen ziet staan. Hieronder bespreek ik vijf items die perfect zijn voor in de vensterbank!

1. Planten

In de vensterbank stelen jouw planten de show! Zet een aantal planten van verschillende formaten bij elkaar et voilà. Let wel op dat je de juiste planten kiest om hier neer te zetten. Sommige planten houden niet van teveel zon en sommigen hebben dit juist nodig.

planten in vensterbank Bron: entrance

2. Een tafellamp

Dit item is vooral handig als jouw bank vlakbij de vensterbank staat en je daar net wat meer licht nodig hebt. Een tafellamp zorgt voor extra sfeer en als je een verstelbare lamp hebt, heb je er ook nog wat aan als je een boek wilt lezen op de bank.

lamp in vensterbank Bron: magazine.designbest

3. Boeken

Heb jij een aantal boeken die een mooi plekje verdienen en die verzuipen in de boekenkast? Leg ze in de vensterbank! Je kunt eventueel -zoals op de foto hieronder- nog wat extra items toevoegen om het plaatje compleet te maken. Ga voor een minimalistische styling met witte boeken of ga juist voor kleur.

4. Een vaas

Een grote vaas is perfect om in de vensterbank te zetten. Zet er mooie bloemen of takken in en je bent klaar! Een vaas kan ook nog enigszins helpen tegen inkijk.

vaas in vensterbank Bron: Roomed

5. Kussens

Voor degenen die gezegend zijn met een diepe vensterbank zijn sierkussens perfect. Door kussens in de vensterbank te leggen creëer je een heerlijk zitplekje. Extra fijn als je mooi uitzicht hebt en hiervan wilt genieten.

kussens in vensterbank Bron: contemporist

Kun je niet kiezen tussen deze items? Combineren kan natuurlijk ook!

Zie ook:
-Inspiratie: ideeën om je vensterbank in te richten
-Shopping list: de populairste items van deze week
-Deze fouten worden het meest gemaakt bij het inrichten van het interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...