Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

5 simpele manieren om de slaapkamer gezelliger te maken

geschreven door Laura
5 simpele manieren om de slaapkamer gezelliger te maken

Met alleen een bed en een kledingkast ben je er natuurlijk nog lang niet. De slaapkamer heeft ook de nodige aankleding nodig net als elke andere kamer in huis. Vind jij je slaapkamer nog een beetje kaal? Hier zijn een aantal tips om het wat gezelliger te maken.

Gebruik een bedsprei of plaid
Je kunt je bed elke dag netjes opmaken en er vervolgens een mooie bedsprei of een lekker dik plaid overheen leggen om het af te maken. Stem de kleur af op de kleur van je meubels en muren zodat het een geheel wordt.

slaapkamer bed met plaid Bron: We Heart It

Hang gordijnen op
Ook al heb je fantastische verduisterende jaloezieën, een gordijn maakt de slaapkamer lekker knus. Kies voor gezellige pastelkleuren of neem een exemplaar in dezelfde kleur als je muur.

Versier de muur boven je bed
Een lege wand boven je bed kan al snel een beetje saai ogen. Verzin dus iets wat je boven je bed wil hangen. Denk aan een gallery wall, een mooi kunstwerk, een dromenvanger of een muurkleed.

Hang een spiegel op
Ga op zoek naar een spiegel met een mooie lijst voor in de slaapkamer. Niet alleen gezellig, maar ook erg handig bij het aankleden in de ochtend.

spiegel in de slaapkamer Bron: Domino

Dim het licht
Sfeer creëer je voor een groot deel met het juiste licht. Heb jij alleen een grote felle lamp boven het bed hangen? Dat doet de sfeer zeker niet ten goede. Ga eens op zoek naar een dimbare lamp of leuke nachtlampjes voor naast het bed.

Ga voor een mooi vloerkleed
Een vloerkleed in de slaapkamer? Jazeker! Niet alleen lekker zacht voor je voeten als je uit bed stapt, maar het geeft ook een warme look en feel.

Bron hoofdfoto: Living Bread

Zie ook:
-Inspiratie: boheemse slaapkamer op drie manieren
-9x de mooiste hoofdborden voor bij je bed
-10 manieren om een kleine slaapkamer prachtig in te richten

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...