Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

5 verschillende keukens van onze Binnenkijkers

5 verschillende keukens van onze Binnenkijkers

Een keuken is niet alleen de plek waar jij de lekkerste creaties maakt, maar ook waar de afwas wordt gedaan, gezellig wordt gekletst en niet te vergeten: heerlijk wordt gegeten. Omdat daar zoveel tijd wordt doorgebracht, is het dan ook belangrijk dat dit een fijne plek is. Daarom vandaag de 5 mooiste keukens in verschillende stijlen vanuit onze Binnenkijkers. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit en lukt het jou ook om zo'n fijne plek te creëren. Want hoe leuk is het om soms even een kijkje te nemen in een ander zijn huis.

Strak en clean

Met een strak en clean interieur kun je nooit fout gaan. Hier zie je een strakke hoogglans keuken gecombineerd met een houten eettafel en houten stoelen. Zoals je ziet geeft het hout een warme sfeer aan de kamer. Strak hoeft dan ook niet kill en koud te betekenen, maar kan in combinatie met warme kleuren of juist een zwarte deur een hele chique en rustige uitstraling geven.

Strakke-keukenBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken


 

Botanisch

In een botanisch interieur zie je veel natuurlijke materialen en kleuren terug komen. Vaak denken mensen bij botanisch aan 'een beetje rommelig', maar deze Binnenkijker bewijst hier het tegendeel. Door de donkere kleuren van de keuken, het natuurlijke materiaal van het houten paneel en barretje breekt dit mooi de hardheid van de zwarte keuken. De planten en accessoires voegen de puntjes op de I toe in deze keuken.

botanische-keukenBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken


 

Scandinavisch

Dit is een mooi voorbeeld van een minimalistische keuken. Helemaal in de Scandinavische stijl met het hout en de groene kleur op de muur. Dit is een hele trendy keuken door de groene kleur wat echt een trendy kleur is. Niet alleen omdat dit een hele mooie keuken is, valt hij zo op, maar ook door de lichtinval. Licht doet heel veel voor je huis en voor hoe kleuren uitkomen. Dit is écht een keuken om helemaal in tot rust te komen en heerlijk te koken.

Scandinavische keukenBron: Thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken


 

Keuken met kleur

Zijn we in Ibiza, Marokko of in Nederland? Deze keuken zit vol gezelligheid en warmte. Dit is goed voorbeeld van dat een keuken met kleur niet extreem druk hoeft te zijn. Omdat deze Binnenkijker alles in één kleurenthema heeft gehouden blijft het rustig, maar met een fleurige touch. Door de terracotta kleuren, materialen en accessoires krijg je helemaal dat 'Ibiza gevoel'. Ook hier zie je weer dat lichtinval ook een groot verschil maakt.

Ibiza keukenBron: Nomadhomebykim via HomeDeco Binnenkijken


 

Licht en nude

Een echte trend van afgelopen tijd zijn de lichte kleuren. Je ziet het niet alleen terug in interieur, maar ook in de kledingindustrie. Deze keuken is dan ook helemaal mee met de tijd. Minimalistische, nude kleuren, maar toch een bijzondere uitstraling door het behang op de muur. Veel mensen zullen zeggen dat het minimalisme een beetje saai is, maar als je naar deze keuken kijkt, zie je alles behalve een saai interieur. Het is tot in de puntjes gestyled en heeft een rustige en geboren sfeer.

Ibiza keukenBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken


 

Zie ook:
- Deze combinaties zijn een match made in heaven met jouw zwarte keuken
- Zo maak je jouw keuken stijlvoller dan ooit
- Dit zijn de 4 grote keukentrends van 2022C

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...