Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5x een goede binnenkomer in de hal

geschreven door Tess
5x een goede binnenkomer in de hal

'Oeh', 'aah', 'wow'... Dit effect willen we allemaal wel wanneer we gasten ontvangen, toch? Ook al vergeten veel mensen deze ruimte te stylen: de hal is dé plek om een goede entree te maken. Het is een voorproefje voor de rest van jouw interieur en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt dus lekker creatief zijn! In de blog van vandaag laten we dan ook 5 hele goede binnenkomers zien die allemaal net even anders zijn!

Tegelwijsheid

De tegel zien we natuurlijk vaak in keukens en badkamers, maar dit hoeft niet te betekenen dat je ze niet kunt toepassen in andere ruimtes. Juist in een hal geeft een stijlvolle tegel een authentieke look en de echte wow-factor! Ook een groot voordeel is dat tegels gemakkelijk schoon te maken zijn. Dus kom maar door met die vieze schoenen en natte jassen!

hal-tegelsBron: Wendy209 via HomeDeco Binnenkijken



zelliges natural (per sqm.)
Household Hardware

 

Buiten de lijntjes kleuren

De hal mag er best een beetje uitspatten wat betreft kleur. Juist omdat het een ruimte is waar je geen lange tijden besteedt. Heb je een wat kleinere hal? Schilder dan alleen de helft van de muur in een trendy kleur. Wanneer je een wat grotere hal hebt en ook nog eens een echte waaghals bent, kun je alle muren schilderen! Misschien zelfs wel het plafond...

hal-kleurBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken




 

Ga voor behang!

Tegenwoordig zijn er heel veel soorten behang. Van verschillende prints en patronen, tot verschillende structuren en materialen. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken of het bestaat. Wij vinden het geweldig! Zeker in de hal kun je hier echt een statement mee maken. Niet de gehele ruimte behangen? Combineer dan één statement muur behang met een toffe kleur, zoals hieronder gedaan is.

hal-behangBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

De overtreffende trap

Deze variant is iets lastiger toe te passen omdat het een wat grotere ingreep vereist. Maar mocht je toch al een kleine verbouwing van plan zijn, dan is nu het moment om na te denken over de trap! Want ook hierbij zijn er ontzettend veel mogelijkheden en kun je een geweldig statement neerzetten. Kijk maar eens naar de onderstaande foto van Maartje-Rosalie. De rest van de ruimte is minimalistisch gehouden zodat de trap echt de eye-catcher van de ruimte is!

hal-trapBron: Maartje-Rosalie via HomeDeco Binnenkijken




 

Eigenwijs en creatief

Last but not least: haal vooral alle creativiteit uit je tenen en durf het net even anders te doen. Mix & match met kleuren, vormen en materialen. Ga voor iets onverwachts, zoals Renske hieronder ook heeft gedaan. Ze laat een gevlochten placemat net even de spiegel overlappen. Geniaal toch!

hal-trapBron: Interikleur via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Blaas jouw hal nieuw leven in met deze items
- Inspiratie: zo stijlen onze Binnenkijkers hun hal
- Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor je thuiskantoor

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...