Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
5x ideeën om je balkon op te leuken

geschreven door demi4

5x ideeën om je balkon op te leuken

De lente komt eraan en dat betekent dat we onze tuin én balkon klaar kunnen maken! Je kon in de blog van Mara laatst al lezen hoe je je tuin en balkon alvast voorjaar-proof maakt, maar in deze blog ga ik nog wat meer in op het balkon! Het kan namelijk net even wat lastiger zijn om je balkon op te leuken, omdat je wat minder ruimte hebt. Daarom heb ik 5 leuke ideeën gevonden om je balkon een update te geven!

balkon gezellig tuinset
Bron: Balkonideen

balkon gezellig pallets
Bron: Balkonideen

Zithoekje

Een zithoekje is natuurlijk onmisbaar op een balkon, maar je kunt op verschillende een gezellig zithoekje creëren. Ga je voor de simpele stoeltjes of wil je liever een lounge plekje? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor pallets of een hangmat!

balkon gezellig planten
Bron: tencatalog

Plantenstandaard & hangpot

Een makkelijke manier om je balkon op te leuken zijn planten en bloemen! Daarom is een plantenstandaard of een hangpot een makkelijke én hippe manier om je balkon wat meer sfeer te geven.

balkon gezellig planten
Bron: Inrichting-huis

Bloemen/plantenrek

Voor aan het balkonhek, zijn bloemen en plantenrekken een perfecte oplossing! Want in plaats van dat je op de grond een bloempot neerzet, kun je die aan het balkonhek hangen!

balkon gezellig planten
Bron: Homishome

Warmtebronnen

Om het in de avonden lekker warm te houden is een warmtebron nodig! Naast dat het lekker warm is, staat zo'n warmtebron ook super gezellig! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpele lantaarn, maar ook voor een wat luxere warmtebron als een terrasverwarmer of een vuurschaal.

balkon gezellig planten
Bron: onbekend

BBQ!

Ja tuurlijk wil je ook op een balkon kunnen barbecueën! Een kleine barbecue is daarom een goede oplossing. Zo kun je ook op het balkon een lekkere burger grillen, zonder dat het veel ruimte inneemt!

Zie ook:

- Zo maak je je tuin en balkon alvast voorjaar-proof
- Welke plant past bij jou? Doe de test!
- Dit zijn de 4 grote tuintrends van 2019

 
 
9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden
9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden
geschreven door rosa

9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden

Ah oh, interieurfouten... Wij begrijpen heel goed dat een huis inrichten af en toe een ontzettend lastige klus kan zijn. Hoe pak je het precies aan om van een lege ruimte een thuis te maken? Of misschien is je huis compleet ingericht maar klopt er voor je gevoel toch iets niet...

meer...