Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

5x opbergtips voor een opgeruimde badkamer

5x opbergtips voor een opgeruimde badkamer

De badkamer is een plek waar we een lekkere lange douche nemen na een drukke dag, even tot rust kunnen komen en onszelf klaarmaken voor de dag. Een opgeruimd huis, betekent een opgeruimd hoofd. Een opgeruimde badkamer is dan ook een must.

Omdat we altijd veel spulletjes in de badkamer hebben liggen, is het wel zo fijn als we het zo netjes mogelijk kunnen opbergen. Ik heb 5 opbergtips op een rijtje gezet voor een opgeruimde badkamer. Met deze handige tips berg jij alles handig en stijlvol op!

badkamer met badBron: carries_casa via HomeDeco Binnenkijken

Tip 1: zet een paar leuke manden neer

Een voorraadje shampoo, tandpasta, watjes of handdoeken kun je prima kwijt in een leuke (rieten) mand! Hierdoor bespaar je ook meteen ruimte in je kasten waar je dan andere spullen in op kunt bergen. Met manden kun je ook leuk mixen en matchen, zo kun je gemakkelijk de look en feel van je badkamer een beetje aanpassen. Door manden toe te voegen wordt de badkamer een stukje zachter en knusser.

badkamer met bad en rieten mandBron: sjennikegaal via HomeDeco Binnenkijken

Tip 2: ga voor een leuk rek of een handige kast

Dit is natuurlijk een voor de hand liggende tip, want hier berg je makkelijk je spullen in op en zijn ze uit het zicht. Een kast die je aan de muur kunt bevestigen is een fijne keuze, omdat je badkamer hierdoor ruimer oogt.

badkamerBron: groen_stekje via HomeDeco Binnenkijken

Tip 3: rol een leuke trolley de badkamer in

Je kunt door een handige trolley in de badkamer te zetten, meer opbergruimte creëren. Een groot voordeel aan een trolley is dat je 'm makkelijk aan de kant kunt schuiven, of eigenlijk rollen ;-).

badkamerBron: maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken

Tip 4: zoek het hogerop met een ladder

Door een leuke speelse ladder toe te voegen aan de badkamer, behoud je de ruimte en kun je daar ook goed een paar handdoeken op kwijt. Je kunt hier ook je badjas aan hangen en je handdoek kan hier na de douchebeurt aan drogen. Op deze manier hoef je deze items niet aan de deur of aan de douchewand te hangen. Hierdoor oogt de badkamer gelijk heel rustig.

badkamer met ladderBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Tip 5: hang planken aan de muur

Als een kast teveel ruimte inneemt in je badkamer, dan kun je ook een paar stoere houten planken ophangen of een laag ladekastje neerzetten. Hierdoor heb je én meer opbergruimte, én kun je alles netjes opstapelen en het verder stylen met leuke accessoires of geurkaarsen.

badkamer met vakkenkastBron: nomadhomebykim via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook;
- De badkamertrends van 2022 die je niet mag missen
- Deze planten vertoeven graag in je badkamer
- 10x zwarte accenten in je badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...