Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

De badkamertrends van 2022 die je niet mag missen

geschreven door Marie-Louise
De badkamertrends van 2022 die je niet mag missen

Oktober staat ook wel bekend als de woonmaand en dat betekent dat we weer vooruit kunnen blikken naar de woontrends van volgend jaar! De trends in servies en op het gebied van lampen hebben we laatst al voor je gespot en vandaag blikken we vooruit naar de badkamertrends. Waar we het afgelopen jaar de industriële badkamer met beton(look) en staal veel voorbij zagen komen, liggen er volgend jaar weer heel andere trends in het verschiet. Dit zijn de badkamertrends van 2022 die je niet mag missen!

badkamer trends 2022Bron: bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Luxe behang

Het behang heeft echt zijn opmars gemaakt in interieurland. In het kleinste kamertje, de kinderkamer en nu dus ook in de badkamer! Met behang kun je alle kanten op en je kunt er gemakkelijk dat begeerde luxegevoel in de badkamer mee creëren. Prachtig als accentmuur of achter een vrijstaand bad!

behang in de badkamerBron: Creative Lab Amsterdam

Going green

Eigenlijk is een duurzame badkamer geen trend, maar de toekomst. Een duurzame badkamer is goed voor zowel het milieu als je portemonnee. Je kunt de badkamer vrij gemakkelijk verduurzamen door gerecyclede materialen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handdoekplanken van FSC gecertificeerd hout of recyclebare keramische tegels.

keramische tegels walnoothout badkamer badkamermeubelBron: babette28 via HomeDeco Binnenkijken

Mix van materialen

Vooral bij het materiaalgebruik zien we een grote verschuiving in de badkamer. Waar we in 2021 de zwarte kranen en betonlook hun intrede zagen maken, is in 2022 het marmer weer helemaal terug van weggeweest. Of wat dacht je van mooie kranen van nikkel, goud of koper? Combineer dit met grafiet of walnoothout en je creëert in een mum van tijd een heel luxe sfeertje!

marmer badkamer Bron: maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken

Trendkleuren

Het verlangen naar luxe en rust zorgt ervoor dat de aardetinten ook komend jaar weer veel terug te zien zijn. Daarnaast blijven ook groen, in de vorm van zowel planten als tegels en meubilair, en metallic razend populair. En ook mogen glitters weer in de badkamer!

badkamer aardetinten hout Bron: charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 8x badkamers met kleurrijke of opvallende tegels
- 5x opbergtips voor een opgeruimde badkamer
- Deze planten vertoeven graag in je badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...