Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Spotted: dit zijn de 5 trends in servies op dit moment

geschreven door Marie-Louise
Spotted: dit zijn de 5 trends in servies op dit moment

Naast hetgeen wat op je bord ligt speelt servies de hoofdrol tijdens een diner. Hoewel je misschien niet ieder jaar een nieuwe serviesset koopt, is ook een serviesset wel eens toe aan verandering. En gelukkig maar, want er is teveel moois in serviesland om te laten liggen! Om te voorkomen dat je een allegaartje (wat ook niet helemaal meer anno 2021 of 2022 is) in de keukenkast hebt staan, zijn wij voor je op zoek gegaan naar de laatste trends. Dit zijn de 5 trends in servies op dit moment!

zwart servies trendsBron: vtwonen

1. Organische vormen

Dit is een trend die op zo'n beetje op ieder gebied van interieur een grote rol speelt. In banken, stoelen, behang, kunst en dus ook servies. Het is er eentje die we ook komend jaar weer veel terug gaan zien en dat vinden wij helemaal geen straf! Het leuke is dat ieder stuk een andere vorm heeft en dus uniek aanvoelt. Servies in organische vormen is op tafel mooi te combineren met aardetinten en natuurlijke materialen zoals takken, jute en mos.

ovaal bord servies organische vormen trendBron: HKliving

2. Great Gatsby luxury

Ook gaan we met het servies de roerige Great Gatsby sferen achterna. Klassiek geslepen champagne coupes en natuurlijk het chique goud dat veelvuldig gebruikt wordt in bijvoorbeeld onderborden, bestek en tafelversiering.

great gatsby glas servies luxeBron: Jenny Smith and Co

3. Retro tintje

Wanneer we een kringloop binnenlopen is het rondneuzen tussen het vintage servies altijd een van de leukste dingen tijdens de vintage speurtocht. Dit is dan ook een nieuw leven ingeblazen en een grote trend op dit moment! Denk aan felgekleurde kopjes, borden en schalen van keramiek. Geen zin om eindeloos te moeten neuzen? Onze favoriete merken weten ook hoe ze die vintage look tevoorschijn moeten toveren.

hkliving servies seventies retro trend><span class=Bron: HKliving

4. Natuurlijke materialen

Waar overal in het interieur natuurlijke materialen terug te zien zijn, geldt dat ook zeker in de keuken. Borden van bamboe, borrelplanken van mangohout en schaaltjes van beton(look), we love it!

borrelplank houtBron: Home Orxy

5. Geglazuurd keramiek

Hoewel dit geen nieuwe trend is, is dit wel een trend die eigenlijk altijd is gebleven. Een tafel die gedekt is met geglazuurd keramiek heeft een onwijs stijlvolle uitstraling! Daarbij is het ook nog eens duurzaam verantwoord, win-win dus!

kermiek servies zandgrijs broste copenhagenBron: Broste Copenhagen

Zie ook:
- 20x voorraadkoppen en accessoires voor op je keukenplanken
- Inspiratie: thema voor een bruiloft
- De tafel stylen met zomerse kleurtjes

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...