Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

5x rustige, maar verrassende kleurencombinaties

geschreven door Julia
5x rustige, maar verrassende kleurencombinaties

Ben je op zoek naar nieuwe kleurencombinaties voor je huis die niet al te druk zijn, maar toch verrassend? Dan is er meer mogelijk dan je denkt. Eigenlijk kun je hiervoor elke kleur gebruiken, mits je deze met een niet al te heftige kleur combineert. Om je een handje te helpen heb ik hieronder vijf kleurencombinaties op een rij gezet.

Pastelroze en roest

Als je van een warme sfeer houdt, is deze kleurencombinatie erg geschikt voor jouw interieur. Pastelroze en roest zorgen voor een echte herfstsfeer en passen dus perfect bij deze tijd van het jaar. Wanneer we richting de zomer gaan, kun je de roestkleur gewoon vervangen voor een frissere kleur en zo je interieur up-to-date houden.

roze roest slaapkamer Bron: myscandinavianhome

Donkergroen en pastelroze

Ben je niet bang om donkere kleuren in je interieur te verwerken, maar hou je niet van té donker? Donkergroen en pastelroze zijn dan erg geschikt. Het groen is wat stoerder, terwijl het roze wat lieflijker is. Dit zorgt voor een mooie balans. Zoals hieronder te zien is, staan houttinten hier erg mooi bij.

groen roze slaapkamer Bron: Lisanne van de Klift

Mintgroen en beige

Houd jij van een licht interieur, maar mogen er wel subtiele kleuren in verwerkt worden? Koel mintgroen en warm beige vormen dan een mooie combinatie. Het zijn lichte tinten, maar ze geven je interieur net wat meer body. Doordat deze kleuren zo neutraal zijn, kun je zelfs nog een derde accentkleur toevoegen, zoals bijvoorbeeld oranje.

mintgroen beige woonkamer Bron: vtwonen

Pastelpaars en mintgroen

Ben jij gek op pastelkleuren? Wellicht is paars en mintgroen dan wat voor jou! Ga voor een paarse pastelkleur op de muur als basis en voeg daar accessoires in mintgroen aan toe. Kan je geen meubels vinden met de juiste tint? Dan kun je natuurlijk ook verf kopen en je meubels zelf schilderen.

paarse muur mintgroen Bron: styledbysabine

Blauwgrijs met pastelgeel

Blauwgrijs en pastelgeel zijn geen uitgesproken kleuren, maar wanneer je deze combineert komen ze beiden beter tot hun recht. Deze kleurencombinatie past bij elk seizoen. Vind je het grijs hieronder te donker? Een lichtere tint staat net zo mooi!

geel en grijsblauw Bron: prchtg

Zie ook:
- Dit is de Flexa kleur van het jaar 2019
-Dit kan een nieuwe kleur op de muur voor je interieur doen
-Zo kies je de juiste kleur voor de slaapkamer

 
 
Inspiratie

Deze woonstijl past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

geschreven door Julia
Deze woonstijl past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

Er zijn allerlei manieren om keuzes te maken bij het inrichten van je huis. Je kunt je laten adviseren, je kunt een moodboard maken, maar je kunt ook kijken naar je sterrenbeeld. Ben je benieuwd welke woonstijl het beste bij jou past? In deze blog vertel ik het je aan de hand van jouw sterrenbeel...

meer...