Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5x tips om je huis makkelijk te restylen

geschreven door Maartje
5x tips om je huis makkelijk te restylen

Het kan heel goed zijn dat je na verloop van tijd je interieur een beetje zat bent. Je wilt graag iets anders, maar niet gelijk allemaal nieuwe meubels kopen. Dit hoeft ook niet als je jouw huis wilt restylen. Natuurlijk krijg je met nieuwe meubels een totaal andere look, maar kleine aanpassingen kunnen een hoop veranderen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet die je daarbij kunnen helpen.

restylenBron: thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

1. Ander kleurtje
Ga eens voor een andere kleur op de muur. Vooral als je nog alles wit hebt kan een kleurtje veel verschil maken. Door één of meerdere muren te schilderen krijg je meteen een andere uitstraling. Je creëert meer sfeer en warmte. Veel mensen vinden het spannend om een muur te schilderen, maar ga de uitdaging aan. En als je het niet leuk vindt, is het zo weer een andere kleur.

2. Kast make-over
Een kast hoef je niet direct weg te doen als je deze niet meer mooi vindt. Een houten kast kun je heel makkelijk een andere look geven. Je kunt de oude verflaag eraf schuren of alleen ontvetten en vervolgens andere (gekleurde) lak erop. Verander eventueel de deurknopjes als deze erop zitten en je kast lijkt als nieuw.

restylenBron: arco via HomeDeco Binnenkijken

3. Schuiven
Verander eens de opstelling in huis. Schuif de bank of je eettafel naar een andere plek, of gooi alles om. Een voordeel hieraan is dat het je meteen een ander gevoel zal geven, zonder nieuwe meubels te kopen. Zoek eens uit wat eventueel weg kan, bijvoorbeeld een overbodig kastje waar alleen maar troep in zit, of die ene mand vol met tijdschriften die je nooit meer leest en eigenlijk gewoon in de weg staat.

4. Lampenkap
Een hele simpele oplossing om je huis te restylen is om af en toe van lampenkappen te wisselen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een andere accent kleur toevoegen. En ze hoeven niet duur te zijn. Een makkelijke en goedkope oplossing dus. Heb jij een leuke lampenkap gezien, maar is de fitting te groot? Deze kun je heel makkelijk kleiner maken met een verkleinring.

restylenBron: belle4191 via HomeDeco Binnenkijken

5. Andere wanddecoratie
Wissel de prints of posters eens om in je lijsten, of hang geheel andere lijsten op. Net als met andere decoratie, kun je met wanddecoratie gaan spelen. Hang het op een andere plek, wissel van lijsten of van prints. Of hang iets totaal anders op. Kleine veranderingen maken vaak een hoop verschil.

Zie ook:
- Dit zijn de leukste wasruimtes uit onze Binnenkijkers
- Tips: je huis op een efficiënte manier inrichten
- Met deze tips kun je jouw huurhuis een make-over geven

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...