Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips kun je jouw huurhuis een make-over geven

geschreven door Julia
Met deze tips kun je jouw huurhuis een make-over geven

Eens in de zoveel tijd is het leuk om je huis een make-over te geven. Een nieuw kleurtje op de muur, nieuwe tegels in de badkamer, een ander behangetje... Jammergenoeg is het voor huurders wat lastiger om hun huis te veranderen, omdat ze vaak rekening moeten houden met allerlei regels. Ook is het zonde om veel geld te steken in een tijdelijke woning. Wil jij je huurhuis een make-over geven? Ik geef je een aantal tips!

Wanden decoreren

Wanddecoratie is erg belangrijk. Wanneer je wanden leeg zijn, zul je nooit het gevoel hebben dat de ruimte 'af' is. Als je de muren niet mag schilderen of niet mag boren in de muren, zijn er gelukkig genoeg oplossingen om de muur toch aan te kleden. Zo kun je bijvoorbeeld items tégen de muur zetten, zoals een oude deur of wandpaneel. Zo'n paneel kun je behangen of schilderen of je kunt hier zelfs lampen aan bevestigen. Dit is erg leuk als hoofdbord achter je bed. Verder kun je een wandrek neerzetten en deze decoreren met posters of foto's. Zo creëer je een soort gallery wall. Wil je wel dingen ophangen? Dan kun je zelfklevende wandhaken kopen en hier posters, een wanddoek of ornamenten aan hangen.

woonkamer met oude deurBron: natasja_buijs via HomeDeco Binnenkijken

slaapkamer met paneelBron: bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

woonkamer met wandrekBron: meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

woonkamer met wanddoekBron: homestylinggarden via HomeDeco Binnenkijken

Overige styling

Naast het decoreren van de muren kun je natuurlijk nog veel meer met de styling doen. Ga eens voor een ander kleurenpalet of een andere woonstijl in je huurhuis. Vergeet hierbij ook de grotere elementen niet. Een vloerkleed is bijvoorbeeld een item waarmee je echt een andere sfeer aan je woning kunt geven. Ook een dekbedovertrek of gordijnen zijn items die een groot oppervlakte hebben en daarom veel invloed hebben op de uitstraling van de ruimte. Verder kun je denken aan het vervangen van kleine items zoals bijvoorbeeld kussens, vazen, posters en droogbloemen. Voor een keuken make-over kun je bijvoorbeeld tegelstickers over de tegels plakken of krijtbord-behang op de koelkast plakken.

zithoekBron: huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

woonkamer met kleurenBron: meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

keuken krijtverfBron: noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Met deze 6 tips maak je je huurhuis persoonlijk
-5 makkelijke manieren om je badkamer een make-over te geven
-Zo maak jij jouw eigen kleurenpalet

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...