Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Met deze 6 tips maak je je huurhuis persoonlijk

geschreven door Julia
Met deze 6 tips maak je je huurhuis persoonlijk

Het persoonlijk maken van een huurhuis kan soms lastig zijn. Je wilt er waarschijnlijk niet te veel geld aan besteden en je moet je ook nog aan de regels van je huurbaas houden. Het is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kunt doen die zorgen voor een persoonlijke touch en die je huurbaas ook tevreden houden. Hieronder geef ik je 6 tips.

Paneel

Is het niet toegestaan om de muren te verven of te behangen? Een goed alternatief hiervoor is om gebruik te maken van losse panelen en deze te schilderen of te behangen. Deze zijn in allerlei maten te verkrijgen en kun je bijvoorbeeld achter de bank of je bed zetten. Tip: decoreer beide kanten van het paneel met een andere verfkleur of ander behang. Na een tijdje kun je het paneel omdraaien en zo heb je dubbel plezier! Ook leuk is om dingen aan het paneel te hangen. Hieronder gaat het natuurlijk om een paneel in de vorm van een deur met behang, maar je kunt het paneel ook los tegen de muur zetten.

deur met behangBron: jellinadetmar

Zelfklevende schilderijhaak

Mag je niet boren in de muur, maar wil je wel heel graag posters of persoonlijke foto's ophangen? Maak dan gebruik van zelfklevende schilderijhaken. Deze zijn zonder sporen weer weg te halen.

woonkamer met postersBron: boligmagasinet

Vloerkleed

Een vloer kan nogal bepalend zijn voor het interieur. Heb je het budget niet om een nieuwe vloer te leggen of vind je dit zonde omdat het maar tijdelijk is? Je kunt dit gemakkelijk oplossen door één of meerdere vloerkleden neer te leggen. Ga voor een vloerkleed met een groot formaat voor het grootste effect.

woonkamer met vloerkleedBron: fridlaa

Keuken

Zijn de keukenkastjes echt een doorn in het oog, maar mag je deze niet overschilderen? Een alternatief voor verf is plakfolie. Zo creëer je een heel andere look en wanneer je verhuist, trek je de folie er gewoon weer vanaf. Let wel op dat de ondergrond stevig en vlak is. Iets anders dat je kunt doen in de keuken is nieuwe handgrepen bevestigen of een vloerkleed neerleggen.

roze keukenBron: wuhaus

Badkamer

Wil je de badkamer een andere uitstraling geven? Er zijn veel kleine dingen die je kunt doen. Denk aan een nieuw douchegordijn, een leuke badmat, een nieuwe spiegel, een krukje met doucheproducten, een ladder of waterbestendige stickers op de tegels. Wat tot slot voor een opfrisser kan zorgen, is het reinigen van de voegen.

badkamerBron: styledbymarit

Accessoires

Tot slot zijn accessoires natuurlijk essentieel. Deze maken elk interieur persoonlijk. Denk aan leuke foto's, souvenirs of boeken. Ook planten fleuren je huis op. Verspreid ze over verschillende ruimtes. Denk ook eens aan de populaire droogbloemen. Deze maken iedere ruimte vrolijk!

kast met accessoiresBron: thehomestoriesnl

Zie ook:
-De leukste sfeerverlichting voor in huis
-Budget shopping: 20x de leukste accessoires onder €10
-Dit zijn onze favoriete binnenkijkers om te volgen

 
 
Woonkamer

Een fauteuil in je woonkamer

geschreven door Maartje
Een fauteuil in je woonkamer

Is je woonkamer te leeg of wil je meer zitruimte naast de bank? Een fauteuil is dan de perfecte oplossing. Fauteuils zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Ze zijn stylish én zorgen ervoor dat je een comfortabele zitplek hebt! Voordelen van een fauteuil Een fauteuil hee...

meer...