Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Met deze 6 tips maak je je huurhuis persoonlijk

geschreven door Julia
Met deze 6 tips maak je je huurhuis persoonlijk

Het persoonlijk maken van een huurhuis kan soms lastig zijn. Je wilt er waarschijnlijk niet te veel geld aan besteden en je moet je ook nog aan de regels van je huurbaas houden. Het is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kunt doen die zorgen voor een persoonlijke touch en die je huurbaas ook tevreden houden. Hieronder geef ik je 6 tips.

Paneel

Is het niet toegestaan om de muren te verven of te behangen? Een goed alternatief hiervoor is om gebruik te maken van losse panelen en deze te schilderen of te behangen. Deze zijn in allerlei maten te verkrijgen en kun je bijvoorbeeld achter de bank of je bed zetten. Tip: decoreer beide kanten van het paneel met een andere verfkleur of ander behang. Na een tijdje kun je het paneel omdraaien en zo heb je dubbel plezier! Ook leuk is om dingen aan het paneel te hangen. Hieronder gaat het natuurlijk om een paneel in de vorm van een deur met behang, maar je kunt het paneel ook los tegen de muur zetten.

deur met behangBron: jellinadetmar

Zelfklevende schilderijhaak

Mag je niet boren in de muur, maar wil je wel heel graag posters of persoonlijke foto's ophangen? Maak dan gebruik van zelfklevende schilderijhaken. Deze zijn zonder sporen weer weg te halen.

woonkamer met postersBron: boligmagasinet

Vloerkleed

Een vloer kan nogal bepalend zijn voor het interieur. Heb je het budget niet om een nieuwe vloer te leggen of vind je dit zonde omdat het maar tijdelijk is? Je kunt dit gemakkelijk oplossen door één of meerdere vloerkleden neer te leggen. Ga voor een vloerkleed met een groot formaat voor het grootste effect.

woonkamer met vloerkleedBron: fridlaa

Keuken

Zijn de keukenkastjes echt een doorn in het oog, maar mag je deze niet overschilderen? Een alternatief voor verf is plakfolie. Zo creëer je een heel andere look en wanneer je verhuist, trek je de folie er gewoon weer vanaf. Let wel op dat de ondergrond stevig en vlak is. Iets anders dat je kunt doen in de keuken is nieuwe handgrepen bevestigen of een vloerkleed neerleggen.

roze keukenBron: wuhaus

Badkamer

Wil je de badkamer een andere uitstraling geven? Er zijn veel kleine dingen die je kunt doen. Denk aan een nieuw douchegordijn, een leuke badmat, een nieuwe spiegel, een krukje met doucheproducten, een ladder of waterbestendige stickers op de tegels. Wat tot slot voor een opfrisser kan zorgen, is het reinigen van de voegen.

badkamerBron: styledbymarit

Accessoires

Tot slot zijn accessoires natuurlijk essentieel. Deze maken elk interieur persoonlijk. Denk aan leuke foto's, souvenirs of boeken. Ook planten fleuren je huis op. Verspreid ze over verschillende ruimtes. Denk ook eens aan de populaire droogbloemen. Deze maken iedere ruimte vrolijk!

kast met accessoiresBron: thehomestoriesnl

Zie ook:
-De leukste sfeerverlichting voor in huis
-Budget shopping: 20x de leukste accessoires onder €10
-Dit zijn onze favoriete binnenkijkers om te volgen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...