Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

5x warmte en gezelligheid toevoegen in je interieur

geschreven door Maartje
5x warmte en gezelligheid toevoegen in je interieur

Het is officieel herfst en dat betekent dat de nachten langer worden en de dagen korter. Ook begint het buiten kouder te worden, Maar dat betekent niet dat je huis saai en koud hoeft te zijn. In deze blog lees je hoe jij jouw huis warmer en gezelliger kan maken voor de koude winter die eraan komt. Deze warme, gezellige sfeer kun je ook gemakkelijk op verschillende manieren in huis creëren. Lees snel verder!

warmte in huisBron: interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken

1. Lichtjes
Sierverlichting hoeft niet alleen in een boom, denk ook eens aan lichtjes in een vaas of rondom je raam. Je kan het zo gek niet bedenken. Tip: maak voor een extra gezellige sfeer gebruik van warm licht.

2. Kaarsen
Kaarsen geven veel sfeer en warmte, dus een echte must in huis! Steek gezellig de kaarsjes aan als je thuis bent, kruip onder de deken op de bank en zet je favoriete film op. Met waxinelichthouders en kandelaars kun je goed decoreren in huis. Je maakt het hiermee huiselijker en warmer, je hebt er dus nooit te weinig van in huis.

warmte in huisBron: interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken

3. Warme kleuren
Heb je een redelijk licht of strak interieur en wil je graag meer sfeer? Voeg dan donkere kleuren met een gele/rode ondertoon toe, denk bijvoorbeeld aan bruin, bordeaux rood, beige, taupe of okergeel. Je basis heb je vaak al in huis en deze kleuren kun je mooi als accent toevoegen.

4. Materialen
Materialen kunnen ook veel verandering maken in je interieur. Natuurlijke materialen hebben van zichzelf vaak al die warme kleuren, dus zijn goed geschikt in een licht of minder warm interieur. Hetzelfde geldt voor zachte stofjes. Een voordeel, want deze houden jou ook gelijk lekker warm, bijvoorbeeld de populaire teddy stof.

warmte in huisBron: manon0903 via HomeDeco Binnenkijken

5. Planten
Met planten breng je gelijk wat extra kleur in huis. Ook zorgen ze ervoor dat je huis een stuk huiselijker eruit ziet. Heb jij geen groene vingers? Er zijn gelukkig veel planten die weinig verzorging nodig hebben. De Sanseveria, lepelplant en rubberplant zijn planten die zeer geschikt zijn voor mensen zonder groene vingers. Maar natuurlijk hebben wij ook kunstplanten.

Zie ook:
- Met deze items kom jij je quarantaine wel door
- Deze materialen gaan heel goed samen
- De nieuwste kleurtrend voor 2021: jewel tones

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...