Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Deze materialen gaan heel goed samen

geschreven door Sita
Deze materialen gaan heel goed samen

Net zoals bepaalde kleuren goed bij elkaar passen, geldt dit ook voor materialen. Wil je je huis inrichten tot een warme, knusse omgeving? Of ga je liever voor een stoere, robuuste look? Uiteindelijk draait alles om een goede balans. Door de juiste materialen met elkaar te combineren creëer je evenwicht in je interieur. Benieuwd naar de beste combinaties? Lees dan gauw verder!

1. Leer en wol

Wil je een warme sfeer in huis, kies dan voor de combinatie leer en wol. Deze materialen zijn compleet verschillend, maar versterken elkaar toch. Door de ruwe textuur van leer te combineren met het zachte wol creëer je een contrast. Dit laat beide materialen extra opvallen, en dat is wat je wilt natuurlijk. woonkamer-met-leren-bank-en-wollen-kleedBron: Lindseyvo via HomeDeco Binnenkijken

2. Hout en steen

Mochten materialen als wol en leer niet je ding zijn, dan zijn de natuurlijke grondstoffen misschien meer iets voor jou. De combinatie van hout en steen geeft jouw interieur meteen een stoere uitstraling. De mate van stoerheid kan overigens zelf bepaald worden. Hoe verder de kleuren van het hout en steen van elkaar af liggen, hoe groter het contrast. Voor een wat rustigere sfeer kun je kiezen voor lichtere materiaal kleuren, denk aan wit marmer met licht eiken. De stof fluweel zorgt weer voor warmte, denk aan roze, geel of blauw.

badkamer-van-steen-en-houtBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

marmer-met-hout-en-hondBron: Sitahauptmeijer via HomeDeco Binnenkijken

3. Beton en jute

Opposites attract, they say. Beton met jute is hier het perfecte voorbeeld van. De warme kleuren met de gesponnen draden van jute tegenover het gladde, koele grijs. Twee compleet verschillende materialen, maar toch zo'n goede match. Jute items heb je in allerlei soorten en maten. Wanddecoratie, manden, vloerkleden of in een stoel, het liefst zo veel mogelijk. Planten staan er bovendien ook mooi bij.

betonnen-met-jute-en-plantenBron: Kave Home

Zie ook:
- Dit zijn de mooiste kleuren voor in de kerstboom
- Deze trends gaan we in 2021 zien
- 10 manieren om je interieur een update te geven

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...