Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

6 manieren om kussens te combineren

geschreven door Julia
6 manieren om kussens te combineren

Met kussens kun je de een saaie bank helemaal opleuken. Maar hoe kies je nou uit al die kussens, de juiste bij elkaar? Wij geven je zes manieren om kussens te combineren. En om het nog makkelijker te maken hebben we gelijk wat producten erbij gezet!

1. Patroon en effen

Je kunt dit op twee manieren doen. Je kan eerst een kleur kiezen die je mooi vindt en daar een patroon bij zoeken waar die kleur in zit, of eerst een patroon kiezen en daar een kleur uithalen die je terug laat komen in een effen kussen.


Bron: dfs

2. Verschillende patronen in dezelfde kleur(en)

Deze combinatie is iets gedurfder, maar als je de juiste patronen combineert, heb je wel wat bijzonders. Zoek patronen bij elkaar waar dezelfde tinten in voorkomen. Dit kunnen zowel hele fijne als grove patronen zijn. Als je hele verschillende patronen met elkaar combineert, kan dit zorgen voor een spannend geheel.

Bron: sierkussen

3. Alles in één thema

Kies een thema dat je aanspreekt, zoals bohemian of natuur en zoek daar kussens bij. Breng het thema terug in de patronen en/of in de kleuren.

Bron: h&m

4. Colour blocking

Colour blocking kan een speels effect geven en kun je op verschillende manieren toepassen. Je kunt bijvoorbeeld twee of meer kleuren kiezen die recht tegenover elkaar in de kleurencirkel staan, zoals oranje en blauw. Of je kiest twee of meer kleuren die naast elkaar in de kleurencirkel te vinden zijn, zoals groen en blauw.

Bron: popandscott

5. Verschillende structuren combineren

Het kan een erg leuk effect geven als je kussens met verschillende structuren combineert. Kies bijvoorbeeld voor een kussen met een uitgesproken structuur en combineer dit met een gladde structuur.

Bron: abeautifulmess

6. Ton sur ton

Als je voor deze manier gaat, kun je het beste één kleur kiezen die je mooi vindt, en hierbij kussens met verschillende tinten in diezelfde kleur zoeken. Dit kunnen effen kussens zijn, maar kunnen ook kussens met een patroon zijn.

Bron: sierkussen

 
 
Tuin

Dé zomer musthave: hippe tuinposters

geschreven door Mara
Dé zomer musthave: hippe tuinposters

Een trend die we ontzettend veel zien is de tuinposter. Deze hang je aan de schutting of muur van je huis en zo creëer je op een simpele (en budgetproof!) manier een gezellige en aangeklede look in je tuin. Het geeft je tuin wat meer een woonkamer-gevoel. Enne, het is natuurlijk de perfecte manie...

meer...