Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
6x binnenkijken bij badkamers met betonlook
6x binnenkijken bij badkamers met betonlook
geschreven door demi4

6x binnenkijken bij badkamers met betonlook


De betonlook in de badkamer, een trend die we veel terugzien in onze Binnenkijkers. Beton kan op verschillende manieren gecombineerd worden en past daarom samen met veel interieurstijlen.

Daarom hebben we speciaal voor jou, gezocht tussen alle HomeDeco Binnenkijkers en de mooiste badkamers met betonlook (inclusief must-have items) op een rijtje gezet!

 
 
 
 
De minimalistische badkamer van thuisbijlisette heeft met een paar simpele items alsnog veel sfeer kunnen creëren in de badkamer! Bijvoorbeeld door een vloerkleed toe te voegen aan de vloer, heeft de badkamer geen kille uitstraling.
 
 
 
 
Deze hippe wastafel van Littlelofts is een droom van iedereen! Een industrieel ingerichte badkamer met een beige kleurige items, zoals het krukje en de gastdoekjes.
 
 
 
 
De donkere muur in betonlook, wonenbydjo heeft deze prachtig toegepast in haar interieur. De plant als statement naast de badkuip, past perfect bij de houten vloer en de muur, we love it!
+2 Producten  
 
 
 
Interieur_huisjekant heeft in de badkamer gekozen voor een lichte grijze betonlook met houten accessoires. Wij zijn vooral fan van de houten ladder!
 
 
 
 
Casaleander heeft in de badkamer een combinatie die eigenlijk nooit fout kan gaan: zwart met beton. De zwarte kranen geven de ruimte een moderne look, terwijl de tegeltjes het juist wat toegankelijker maken.