Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken in een studio met een mix van boheemse en moderne items

geschreven door Julia
Binnenkijken in een studio met een mix van boheemse en moderne items

Vandaag kijken we binnen in een studio die zich bevindt op de bovenste verdieping. Waar het soms wat laag kan aanvoelen in een ruimte direct onder het dak, is dat in dit geval niet zo. Dit komt onder andere door de witte muren en het vele licht dat naar binnen valt. De inrichting bestaat uit natuurlijke tinten, boheemse en moderne items en er is gekozen voor veel opengewerkte meubels, waardoor de ruimte minder vol lijkt. Het charmante balkonnetje kijkt uit over de de stad. Benieuwd naar de rest van deze studio? Scroll dan snel verder.

studio

studio

studio

De eettafel is klein, maar fijn. Doordat hij rond is neemt hij minder ruimte in dan een vierkante tafel. De ronde vorm komt terug in de houten eetkamerstoelen. Verspreid over de hele ruimte liggen vloerkleden en zo ook onder de eettafel. Deze maakt de eethoek net wat gezelliger.

studio

studio

De zithoek vormt het hart van deze studio, aangezien deze zich in het midden van de ruimte bevindt. Het rotan bankje vormt een mooi contrast met het moderne salontafeltje. Het oranje sierkussen geeft een kleuraccent en voegt warmte toe. Verspreid over de ruimte staan plantjes die zorgen voor frisse kleuraccenten naast de natuurlijke kleuren.

studio

studio

Het slaapgedeelte bevindt zich helemaal in de hoek. Hierbij is vooral gebruik gemaakt van moderne accessoires zoals het bijzettafeltje en het lampje. Het bed staat onder een schuin raam. Door alle plaids ziet het er erg uitnodigend uit. De kast lijkt gemaakt van het hetzelfde hout als de keuken.

studio

studio

De witte bollamp is een echte eyecatcher en waarschijnlijk is het net of de zon schijnt wanneer de lamp brandt. Grappig is dat de ronde vorm van de lamp terugkomt in de spiegel. De moderne keuken is gemaakt van donker hout, wat veel sfeer toevoegt aan deze studio. Aan de muur hangen moderne posters.

studio

studio Bron: planete-deco

Zie ook:
-Binnenkijken bij het prachtige interieur van Styled by Marit
-Binnenkijken in een klein Zweeds huis met een zwart-witte basis
-Binnenkijken in dit piepkleine, maar prachtig ingerichte appartement

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...