Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken in een klein, Zweeds huis met een zwart-witte basis

geschreven door Julia
Binnenkijken in een klein, Zweeds huis met een zwart-witte basis

Vandaag bekijken we het interieur van een Zweeds huisje dat in de binnentuin staat van een tweehonderd jaar oud gebouw. Dat het al zo oud is, zie je aan de ramen en de houten balken. De basiskleuren van dit interieur zijn overduidelijk zwart en wit. Deze zijn aangevuld met andere kleuren, die onder andere in verschillende kunstwerken voorkomen. Benieuwd naar de rest van het huis? Scroll dan snel verder.

zweeds huis

zweeds huis

Bij de inrichting van dit huis zijn goede keuzes gemaakt. Als het gaat om kleine huizen, kun je het beste gaan voor meubels waar je doorheen kunt kijken, opengewerkte meubels en meubels met smalle poten. De kast, eetkamerstoelen en de salontafel zijn daarom uitstekende keuzes. Deze zorgen ervoor dat de ruimte niet te vol oogt.

zweeds huis

zweeds huis

Dat de meest voorkomende plek voor een vloerkleed de woonkamer is, wil niet zeggen dat een vloerkleed op andere plekken niet staat. In dit huis is ervoor gekozen om het vloerkleed onder de eettafel te leggen en niet in de woonkamer. Geen verkeerde keuze, want het zorgt voor meer warmte, wat mede komt door de warme kleur.

zweeds huis

zweeds huis

zweeds huis

De houten eettafel hierboven zorgt voor meer warmte en sfeer in het eetgedeelte. Door het verschil in eetkamerstoelen is het net wat speelser. Hieronder is de slaapkamer te zien. Hier is een interessante kleurencombinatie gemaakt, namelijk: bruin, grijs en roze. De bruine gordijnen voegen veel warmte toe aan de slaapkamer.

zweeds huis

zweeds huis

zweeds huis

Hierboven zie je een minimalistische kapstok, die goed past bij de rest van het interieur. Hieronder zie je de badkamer. Hier stelen de vloertegels de show. De badkamer is grotendeels modern, maar de vloertegels zijn dit totaal niet en maken het geheel minder kil en minder strak.

zweeds huis

Tot slot de buitenkant van het huis. Schattig toch?

zweeds huis Bron: planete-deco

Zie ook:
-Binnenkijken in dit piepkleine, maar prachtig ingerichte appartement
-Binnenkijken in het bohemien interieur van Life by Iv
-Binnenkijken in een klein appartement vol met planten en kust

 
 
Badkamer

Zo maak je van je badkamer een luxe hotelbadkamer

geschreven door Charlotte
Zo maak je van je badkamer een luxe hotelbadkamer

Wie kent het niet? Het lekkere gevoel dat je krijgt bij het binnenstappen in een hotelbadkamer. Waarom krijgen we dit gevoel niet in onze eigen badkamer? Dat moet anders. Natuurlijk kan dit gevoel thuis ook worden gecreëerd. Daarom geef ik jou tips om van jouw eigen badkamer een luxe hotelbadkame...

meer...