Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
6x een ronde spiegel boven de bank

geschreven door laura_

6x een ronde spiegel boven de bank

Je zal niet de eerste zijn met een spiegel boven de bank. In menig huiskamer komt hij voor op hetzelfde plekje boven de zithoek en niet zonder reden. De woonkamer lijkt namelijk optisch groter met een spiegel boven de bank. Wel zijn er weinig mensen die kiezen voor de ronde variant.

ronde spiegel bank Bron: Kronfoto

Ga voor groot

Hoe groter, hoe beter. Dat mag je wel zeggen als je het over ronde spiegels boven de bank hebt. Een te kleine ronde spiegel valt al gauw in het niet en daarbij is effect van de optisch groter ogende woning ook weg bij (te) kleine spiegels.

ronde spiegel bank Bron: Onbekend

ronde spiegel bank Bron: Onbekend

Combineer met lijsten

Een spiegel boven de bank betekent zeker niet dat je niks anders op mag hangen. Integendeel, een ronde spiegel kan heel goed gecombineerd worden met een rechthoekige lijst met print. Houd het wel bij één of twee prints naast de spiegel, zodat het geheel niet rommelig wordt.

ronde spiegel bank Bron: Onbekend

ronde spiegel bank Bron: My Domaine

Meerdere spiegels

Doe eens gek, hang gewoon meerdere ronde spiegels naast elkaar op. Dit geeft een speels effect door de verschillende weerspiegelingen die je zult zien bij het langslopen. Als je voor meerdere spiegels gaat, houd het dan wel uitsluitend bij ronde spiegels. Dan blijft het een samenhangend geheel.

ronde spiegel bank Bron: Kowalova

Zie ook:
-Kleine tuin? Zo verwerk je een spiegel in je tuin
-6x interieurs met een spiegel als eyecatcher
-Staande spiegels in het interieur