Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop 400+ merken
Badkamer

6x zo creëer je meer opbergruimte in een kleine badkamer

6x zo creëer je meer opbergruimte in een kleine badkamer

Het kan lastig zijn om in een kleine badkamer al je spullen een plekje te geven. Stapels handdoeken, verzorgingsproducten, de haarföhn, toiletrollen en ga zo nog maar even door. Je kastjes zitten vol en je hebt overal al opbergmanden neergezet. Misschien heb je aan bepaalde opbergmogelijkheden nog niet gedacht. In deze blog vertel ik je hoe je meer opbergruimte creëert in de badkamer!

Wandplanken

Het eerste wat je kunt doen is naar boven kijken in je badkamer. Heb je nog ruimte vlak onder het plafond waar je een wandplank kunt ophangen? Maak gebruik van deze ruimte! Eventueel kun je kiezen voor opbergdozen op de planken zodat het minder rommelig oogt. Met één plank heb je er al een hoop opbergruimte bij.

    Badkamer met wandkastenBron: Thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken

Ladder

Een ladder is heel geschikt voor een smalle badkamer, omdat deze weinig ruimte inneemt. Je kunt er toch weer wat handdoeken kwijt. Bij de badkamer hieronder is ook een bijzettafeltje neergezet onder de ladder, waar je weer dingen op kunt zetten. Haal het meeste uit de ladder door een hoog exemplaar te kiezen. Dit kan je badkamer ook optisch hoger maken.

badkamer met ladderBron: Jeanettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

Smalle badkamerkast

Heb je nog een lege hoek of een klein oppervlak dat leeg is? Een smalle badkamerkast kan hier perfect staan. Met een kast in dezelfde kleur als de muur lijkt de ruimte er nauwelijks kleiner door. Je kunt kiezen voor een kast die op de grond staat, of juist een zwevende. Als je je badkamer zo groot mogelijk wilt laten ogen, kun je het beste voor een zwevende kast gaan.

badkamer met kastBron: Stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken

Kleine wandplankjes

In plaats van een grote wandplank, kun je ook meerdere kleine wandplanken ophangen. Je kunt er misschien niet superveel op kwijt, maar alle beetjes helpen en ze zitten je verder niet in de weg. Kies plankjes in een opvallende kleur, of juist in dezelfde kleur als de muur als je niet wilt dat de plankjes opvallen.

Spiegelkastje

Heb je al aan een spiegelkastje gedacht? Hier kun je een hoop verzorgingsproducten kwijt en het neemt niet veel ruimte in beslag. Je hebt ze in allerlei maten en stijlen. Benut ook de ruimte in het kastje zo goed mogelijk. Daarnaast lijkt je badkamer er natuurlijk groter door. Ook een fijn voordeel.

badkamer met zwarte detailsBron: Bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Plankjes in de douchecabine

Heb je de ruimte in de douchecabine al benut? Het scheelt alweer als je hier wat spullen kunt neerzetten door middel van plankjes of speciale rekjes. En je stoot je shampoofles niet meer omdat 'ie niet meer op de grond hoeft te staan.

Rekje in doucheBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Deze planten zijn het meest geschikt voor de badkamer
-5 makkelijke manieren om je badkamer een make-over te geven
-Dit zijn de 5 grootste badkamertrends van 2020

 
 
Tuin

Creëer een groene oase in jouw tuin midden in de stad

geschreven door Lynn
Creëer een groene oase in jouw tuin midden in de stad

Stel je eens voor: een groene oase midden in de stad, waar je kunt ontsnappen aan de drukte en hectiek van het dagelijks leven. Een plek waar je vrienden en familie kunt uitnodigen, kunt loungen en kunt genieten van gezellige zomeravonden met heerlijk eten. Klinkt dat niet als...

meer...