Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

9 tips om de lente in huis te halen

geschreven door Rosa
9 tips om de lente in huis te halen

Yes! Vanaf vandaag is het officieel lente! Bij de lente denk ik altijd aan veel bloemen, frisse kleurtjes en natuurlijk de eerste zonnestralen! Ik heb 10 tips samengesteld zodat je je interieur kunt klaarmaken voor de lente!

1. Bloemen

Ja, het klinkt heel cliché maar het is echt waar; koop een mooi fris boeket met zonnige kleurtjes en je huis ziet er meteen een stuk zonniger uit! Investeer in een mooie vaas zodat je boeket het best tot z'n recht komt.


Bron: Stylizimi

2. Vrolijke muur

Creëer zogenoemde art wall. Dit is niets meer of minder dan een muur bedekt met prachtige foto's, posters en teksten. Kies voor vrolijke prints, zomerse teksten en natuurlijk frisse kleurtjes!


Bron: Maiedae

3. Haal kleur in huis!

Nu de lente is begonnen, begint het buiten ook zo langzamerhand weer te bloeien. Als je aan de lente denkt, denk je toch al snel aan kleurtjes! Waarom zou je dit in je huis niet toepassen? Vind je het lastig om kleurt toe te voegen aan je interieur? Klik dan hier.


Bron: My Scandinavian Home

4. Haal een beetje buiten naar binnen

Hoe leuk is het om een beetje buiten naar binnen te halen? Stop je favoriete (binnen)planten in verschillende mooie bloempotten en je haalt meteen de lente in huis! Het is ook leuk om je eigen kruidentuintje te beginnen in kleine bloempotjes.


Bron: chic-deco

5. Vervang de kussens

Een van de makkelijkste manieren om de lente in huis te halen, is om simpelweg de sierkussens te vervangen! Kies voor lichte kleurtjes en/of een vrolijk motiefje!


Bron: Homey oh my

6. Likje verf hier, likje verf daar

Pak de verfkwasten erbij en ga aan de slag! Je hoeft natuurlijk geen drastische maatregelen te nemen. Verf de pootjes van een bijzettafel in een opvallend kleurtje, verf een dressoir of verf een (deel van een) wand in een kék kleurtje.

Bron: Trendspanarna

7. Vrolijk behang

Naast verf, kan behang natuurlijk ook heel veel voor je interieur doen. Je hebt zoveel verschillende soorten behang. Kies een voor een vrolijk printje en bedek hier een (deel van een) wand mee. Kleine moeite, groots resultaat!


Bron: Ferm Living

8. Wissel van stoffen

Vervang de winterse stoffen zoals wol en fluweel, voor zomerse varianten! Kies voor linnen of katoen in lichte frisse kleurtjes. Hierdoor wordt je interieur nèt wat lichter, precies wat bij de lente past ;).


Bron: Rose and Ivy journal

9. Durf te experimenteren

Durf te experimenteren met verschillende stoffen, meubels en kleuren. Denk aan een gele bank, een gekleurde poef of verschillende kleurtjes eetkamerstoelen.


Bron: C-More

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...