Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Dit zijn dé kinderkamertrends van 2022

geschreven door Lynn
Dit zijn dé kinderkamertrends van 2022

Nu je de woonkamer helemaal hebt ondergedompeld in de nieuwst trends zijn de kids aan de beurt. Je wilt graag dat je kleintje een fijne kamer heeft om in te spelen en te slapen. De kamer moet rustig zijn, maar ook warm en een gevoel van geborgenheid geven. Deze 5 kinderkamer trends voor 2022 hebben dat allemaal. Heb jij zin om de kinderkamer(s) een nieuwe look te geven? Lees dan snel verder!

Luxe en zwart

Een nieuwe kinderkamertrend is er één met een luxe uitstraling. Dit doe je door de kleur zwart te combineren met velours stoffen. Deze stof is lekker zacht en geeft de kamer een luxe look. Prachtige zwarte meubels zijn stoer maar geven ook warmte aan de kamer. Zo kan je kleintje lekker spelen en slapen!

zwarte-kinderkamer-stoerBron: Thehome_and_thekid via HomeDeco Binnenkijken




 

Tintje goud

Is het nou goud of toch geel? De kleur warm bruingeel is een echte kinderkamertrend die warmte en geborgenheid in de kamer brengt. Verwen je kleintje met een lekker zacht vloerkleed en fijne okergele kussens. Rotanmeubels en grijze tinten passen mooi bij deze trend.

okergele-kinderkamerBron: Arco via HomeDeco Binnenkijken




 

Rotan met oudroze

De rotantrend gaat dit jaar gewoon weer door. Dit materiaal geeft de kinderkamer een natuurlijke uitstraling en brengt rust. Een kleur die goed staat bij rotan is oudroze. Het geeft vrolijkheid aan de kamer en aan jouw kindje. Kleuren als blauw en warm bruingeel passen hier goed bij als accessoires.

oudroze-rotan-kinderkamerBron: Maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken


Origin behang veren blauw
Origin - luxury wallcoverings


 

Aardetint: roestbruin

Je kindje heeft een rustige kamer nodig om even bij te komen van al die prikkels. De kleur roestbruin past hier perfect bij. Het straalt warmte uit en geeft jouw kleintje een geborgen gevoel. Schilder een hele wand in deze prachtige kleur of mix en match met accessoires. Kleuren die hier goed bijpassen zijn groen, okergeel en beige.

roestbruin-kinderkamer-dinoBron: Fabrykdesign via HomeDeco Binnenkijken




 

Behang en warm grijs

De kleur grijs is zeker niet saai en je kunt er heel veel kanten mee op. Houd de basis warm grijs en plak een gaaf behang op de muur. Dieren doen het altijd goed als behang in kinderkamers. Combineer deze stijl met natuurlijke accessoires en kleuren die in het behang terugkomen.

kinderkamer-dierenbehang-warm-grijsBron: Annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Tips om van de kinderkamer ook een speelkamer te maken
- Kinderkamer inspiratie uit de binnenkijkers
- Zo creëer je een duurzame kinderkamer

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...