Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

4 leuke activiteiten voor binnen met de kids

geschreven door Lynn
4 leuke activiteiten voor binnen met de kids

Het is vrij koud buiten en de kinderen spelen weer wat vaker binnen. Soms vinden ze het moeilijk om zichzelf te vermaken en je wilt ze ook niet de hele dag achter de tv zetten. Omdat jij ook weleens wat tijd voor jezelf wilt, schieten wij jou te hulp. In deze blog vind je de leukste activiteiten die de kids zelfstandig binnen kunnen doen, of gezellig samen met jou.

De speelkleden

Misschien ken je deze nog wel van vroeger: de auto speelkleden! Tegenwoordig zijn er heel veel leuke opties. Met deze speelkleden per stad of evenement is jouw kleintje uren zoet. Ze kunnen hier met speelgoedauto’s op rijden en hun eigen verhalen bedenken. Daarnaast hebben de matten een antisliplaag en zijn ze zacht als een vloerkleed.

city-play-speelkleedBron: Huisjevanmonique via HomeDeco Binnenkijken




 

Bouw een hut

Een eigen, afgezonderd plekje kan voor een kind heel fijn zijn. Ze trekken zich terug in hun eigen fantasiewereld en spelen graag in hun hut. Bouw samen met je kind een mooie hut van kleedjes, stoelen en veel kussens. Leg er een paar leuke boekjes en knuffels in en jouw kleintje vermaakt zich wel.

kinder-speelhoekBron: Huisjevanmonique via HomeDeco Binnenkijken




 

Samen bakken

Als je hier de tijd voor hebt, is het erg leuk om samen lekkernijen te bakken. Je kindje leert weer wat nieuws en na het bakken kun je de koekjes samen op de bank opeten.

kinderen-koekjes-bakkenBron: Dari lli




 

Spellen

Voor de oudere kinderen kun je ook veel offline spelletjes spelen. Tegenwoordig zitten ze vaak achter een beeldscherm gekluisterd, daarom kan het erg leuk zijn om samen een leuk spel te spelen.

kinder-speelhoek-woonkamerBron: Thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Kerstvakantie thuisactiviteiten voor de kids
- 14x Last minute cadeautjes voor de stoere kids
- De leukste creatieve projecten voor kinderen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...