Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

baby- en kinderkamertrends 2017

geschreven door Rosa
baby- en kinderkamertrends 2017

Ben of ken jij iemand met een baby op komst? Of wie weet heb je al een kindje maar is het tijd om de frisse wind door de baby-/ kinderkamer te halen? Deze trends kunnen je daar een handje bij helpen. Dit zijn ze, dé trends van 2017.

1. Warme kleuren

De laatste jaren hebben we vooral veel pasteltinten in de baby- en kinderkamers gezien. Dit was natuurlijk omdat dit én ontzettend lief staat, maar ook omdat deze tinten veel rust uitstralen. Deze tinten zullen dan ook niet zomaar verdwijnen. We zullen ze de komende jaren nog veel zien!
Wat we in 2017, naast de pasteltinten, ook onwijs veel gaan zien zijn de warme kleuren. Vooral genderneutraal okergeel wordt veel gespot. Maar denk ook aan warme tinten groen, beige of nachtblauw. Al deze tinten combineren geweldig met zachtere tinten of, iets gewaagder, met koper en metaal.


Bron: Estelle Williot

2. Breng de natuur naar de baby- en kinderkamer

In de woonkamers en keukens zien we het al vaak voorbijkomen. De baby-/kinderkamer kan dan natuurlijk niet achterblijven. Haal buiten naar binnen! Doe dit door veel natuurlijke materialen te gebruiken zoals hout, wol en katoen. Een zacht schapenvachtje op de grond doet ook al wonderen. En vergeet natuurlijk de planten niet. Hierbij geldt: 'hoe meer planten, hoe beter', lees hier waarom. Denk er wel aan, dat als je gebruikmaakt van hout, dat dit goed geschuurd is en dus geen gevaar voor de baby of kinderen kan vormen.


Bron: Inside out

3. Een stylish en praktische gietvloer

Nu de kleuren en decoraties allemaal iets warmer worden, mag de vloer best wat rustiger gehouden worden. In de rest van het interieur is een gietvloer al razend populair, waarom zou je dit dan niet ook toepassen in de baby-/kinderkamer? Bij baby's en kinderen kan er nou eenmaal wel eens een ongelukje gebeuren en zo'n gietvloer is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is 'ie heel stylish én lekker warm aan de voetjes.


Bron: Jen Johnson

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...