Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

Behang in de kinderkamer: dit zijn de trends van 2021

geschreven door Marie-Louise
Behang in de kinderkamer: dit zijn de trends van 2021

Behang had voorheen nog weleens een oubollig imago, maar inmiddels is behang weer helemaal terug van weggeweest en is het sterker dan ooit. Met behang creëer je een statement in je interieur of maak je dat ene hoekje net wat meer trendy. De meeste moderne interieurs worden tegenwoordig verfraaid met behang en al helemaal de kinderkamers anno 2021 kunnen eigenlijk niet meer zonder. Neem eens een kijkje bij de omvangrijke vliesbehang collectie van het in het oog springende Creative Lab Amsterdam. Het fijnste is: een muurtje behangen kan iedereen en het is zó gepiept. In dit blog lees je de trends van 2021 op het gebied van behang in de kinderkamer.

behangBron: annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken

Puur natuur
Bohemien: je ziet het steeds vaker terug in het interieur en zo ook in de behangetjes voor de kinderkamer. Planten- en bloemenprint doet het nog steeds goed en dit is prachtig te combineren met meubels van bijvoorbeeld riet, webbing, bamboe en rotan. Breng de natuur tot leven en plaats een paar mooie planten in de kamer. Dit bevordert ook nog eens de luchtkwaliteit en het slaapritme van je kindje!

natuurBron: Creative Lab Amsterdam

Into the wild
Kinderen zijn gek op dieren, dus waarom zou je deze niet terug laten komen in het behang?! Ook dit is een trend die je steeds vaker terug ziet komen in het interieur van de kinderslaapkamer. Jungledieren, dieren uit het bos, maar ook pooldieren; allemaal erg populair in de kinderkamer en zo dus ook voor op het behang. Combineer deze met zachte pasteltinten of juist warme en diepe kleuren.

dierenBron: Creative Lab Amsterdam

Ouderwets romantisch
Dit is misschien wel de grootste trend op het gebied van behang: de romantische stijl. Combineer een romantisch printbehangetje van veertjes, bloemetjes of flamingo’s met een effen muur in kleuren als koraal en zacht- of oudroze.

romantischBron: bijkimenmilanthuis via HomeDeco Binnenkijken

Voor de avonturier
Kinderen zijn er gek op (en wij stiekem eigenlijk ook nog wel): avontuur! Creëer een avontuurlijke sfeer in de kinderkamer en hij of zij zal uren zoet zijn. Met deze trends kun je per thema goed meegaan op behanggebied: denk aan blauw bij de ruimte, het vliegtuig en luchtballonnen en groen bij de jungle. En wat dacht je van een tipi in combinatie met aardetinten. Laat je (avontuurlijke) fantasie zijn werk doen!

avontuurlijkBron: Creative Lab Amsterdam

Zie ook:
- Kinderkamer inspiratie uit de Binnenkijkers
- 4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter
- Zien: prachtige kinderkamer in jungle thema

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...