Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken in een prachtig bohemien interieur
Binnenkijken in een prachtig bohemien interieur
geschreven door charlottekras

Binnenkijken in een prachtig bohemien interieur

Niet veel mensen kennen de bohemien woonstijl. Deze stijl draait voornamelijk om een creatieve toepassing van rijke patronen, kleuren en vormen. De bohemien is perfect voor zorgeloze, avontuurlijke personen. Het kleurenpalet van een bohemien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accenten. Er wordt veel gebruik gemaakt van textiel, hout en dierenvachtjes in deze stijl.

Ik heb voor jullie een prachtig bohemien interieur uit onze Binnenkijker App uitgekozen om jullie te laten inspireren. Namelijk het geweldige interieur van Bijkimenmilainhuis. Ik laat jullie in deze blog zien hoe mooi een bohemien interieur kan zijn. Dus scroll lekker door de blog en laat je inspireren.

Wist je dat óók jij een Binnenkijker-blog van HomeDeco kunt worden? Je kunt jouw prachtige interieurfoto’s uploaden op onze website of in onze Binnenkijker App. Andere Binnenkijkers kunnen jouw foto’s liken, zich door jou laten inspireren en jij kunt ook een heleboel inspiratie opdoen door het bekijken van foto’s van andere Binnenkijkers. En wat nóg een enorm voordeel is, is dat de kans groot is dat jouw interieurfoto’s door ons worden gedeeld in onze blogs of op onze social media accounts! Wij worden heel blij van al jullie interieurfoto’s. Lees hier meer over het worden van een HomeDeco Binnenkijker.

Zie ook:

- Zo blijven jouw jute items het langst mooi
- Inspiratie: een mix van verschillende stijlen
- De leukste vloerkleden voor in jouw slaapkamer