Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: klein appartement met een mix van landelijk, vintage en chic

geschreven door Julia
Binnenkijken: klein appartement met een mix van landelijk, vintage en chic

Het combineren van verschillende stijlen in het interieur is iets dat veel mensen doen. Vaak gaat het daarbij om twee stijlen. Hoe meer stijlen je mixt, hoe spannender en interessanter je interieur kan worden. Maar ook: hoe moeilijker het is. Het kan namelijk ook rommelig ogen. In het interieur waar we vandaag naar gaan kijken zijn maar liefst drie stijlen gecombineerd: landelijk, vintage en chic. En met succes, want ondanks dat er dus veel verschillende stijlen zijn gebruikt, is het toch een eenheid. Benieuwd naar hoe de stijlen zijn gecombineerd? Kijk dan snel verder!

hal

Dit appartement met één slaapkamer bevindt zich in Zweden. Het gebouw dateert uit 1890 en bevat prachtige originele elementen, zoals hoge plafonds met ornamenten. In de hal vallen meteen de zwart-witte vloertegels en de matgrijze lambrisering op. De gouden details geven een chic tintje aan de hal.

keuken

Vanuit de hal stap je meteen de keuken in. Door de lichtinval van de grote ramen en door de hoge plafonds oogt het erg ruimtelijk. De materialen die hier zijn gebruikt, zijn erg modern en strak, op de eettafel na. De eettafel geeft de ruimte meer warmte en maakt het een stuk gezelliger. Erg bijzonder in deze ruimte zijn de puntige vormen op de muur die met verf aangebracht zijn.

keuken

keuken

Vanuit de keuken kom je in de woonkamer terecht. Hier is een vergrijsd groene tint aangebracht op alle muren. Dit geeft veel sfeer en kleedt de ruimte echt aan. De verf zorgt ervoor dat de deuren en kozijnen extra goed tot hun recht komen. Verder zijn er bijzondere objecten te vinden, zoals de voet op tafel en de gouden spiegel. Zulke objecten maken een ruimte persoonlijker.

woonkamer

woonkamer

woonkamer

woonkamer

De openslaande deuren brengen je naar het balkon en zorgen voor lichtinval in de woonkamer.

woonkamer

woonkamer

In de slaapkamer is gebruikgemaakt van blauwe tinten. De muren zijn blauw geschilderd, het stoeltje is blauw, de gordijnen zijn diepblauw en zelfs het beddengoed is blauw. Ook hier zijn gouden elementen toegevoegd, zoals de lampen en zelfs de deurklink. Dit vormt een warm-koud contrast.

slaapkamer

slaapkamer

slaapkamer

Dit grote balkon maakt het appartement helemaal af. De gele tint op de muren zorgt voor een Mediterraans gevoel.

balkon

balkon Bron: planete deco

Zie ook:
-Binnenkijken in een Tiny House van 28 vierkante meter
-Binnenkijken: Scandinavisch interieur in een Californisch huis
-Binnenkijken in een knusse & neutrale slaapkamer

 
 
Badkamer

10x de mooiste walk-in douches

10x de mooiste walk-in douches

We dromen allemaal wel eens van een luxe badkamer waarin je niks te kort komt, maar van deze walk-in douches durf je bijna niet te dromen! Ruimte zul je in ieder geval nooit te kort hebben en met de juiste accessoires maak je de badkamer helemaal compleet, enjoy! Bron: Homes...

meer...