Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken in een knusse & neutrale slaapkamer

geschreven door rosa

Binnenkijken in een knusse & neutrale slaapkamer

Wij vinden het zó leuk om binnen te kijken in verschillende huizen. We doen zo lekker veel inspiratie op en onze handen gaan jeuken om zelf ook weer aan de slag te gaan. Vandaag kijken we binnen in deze fantastische slaapkamer. Deze slaapkamer heeft alles waar een slaapkamer aan moet voldoen. Hij straalt rust uit, veel neutrale kleuren, zachte materialen en hij komt heel knus over. Heerlijk!

Oh ja, ik heb direct look-a-like producten erbij gezocht zodat je deze look thuis ook kunt namaken, handig!

knusse slaapkamer

Wat natuurlijk als allereerste opvalt is dit prachtige kleurtje op de muur. Het is een mooie warme tint die een hoop rust uitstraalt. Er is bewust gekozen om slechts één wandje in deze tint te doen om de rust te bewaren in de rest van de slaapkamer.

knusse slaapkamer

Vervolgens valt ons oog op de materiaalkeuze. Er is een mooie balans tussen de verschillende materialen. Het zachte velvet, het koele metaal, het warme linnen en het natuurlijke rotan. De slaapkamer is redelijk ton-sur-ton, maar door gebruik te maken van verschillende materialen creëer je toch diepte en oogt het geheel iets spannender.

knusse slaapkamer

knusse slaapkamer

Een van de hotste items van het moment is zonder twijfel het kamerscherm. Deze prachtige variant geeft je net dat beetje extra privacy en geborgenheid. We love it!

knusse slaapkamer

Bron: My Scandinavian Home

Zie ook:
-5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken
-5 dingen die je beter niet kan doen in een kleine slaapkamer
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...